Türkiye üçüncüsü Yozgat'tan çıktı!

Türkiye üçüncüsü Yozgat'tan çıktı!
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2024'te Türkiye üçüncüsü olan Şehitler Fen Lisesi öğrencisi Salih Köser, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan tarafından makamında kabul edildi.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 2024'te Türkiye üçüncüsü olan Şehitler Fen Lisesi öğrencisi Salih Köser, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan tarafından makamında kabul edildi. Ziyarette, başarılı öğrencinin ailesi ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak da hazır bulundu.

turkiye-3uncusunu-agirladi.jpg

Vali Özkan, makamında gerçekleşen kabulde, Türkiye genelinde elde edilen bu önemli başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Salih Köser'i tebrik etti.

Vali Özkan, "Salih'in bu üstün başarısı sadece ailesini değil, tüm Yozgat'ı gururlandırdı. Başarısının devamını diliyorum," ifadelerini kullandı. Ayrıca, Salih Köser'e çeşitli hediyeler vererek başarılarını ödüllendirdi.

turkiye-3uncusunu-agirladi1.jpg

Salih Köser, YKS'de gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. YKS'nin zorlu bir sınav olduğunu belirten Köser, düzenli ve disiplinli bir çalışma sürecinin bu başarıyı getirdiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.