Kıbrıs'ta görev yapıyordu! Ankara'dan Yozgat'a acı haberi ulaştı

Kıbrıs'ta görev yapıyordu! Ankara'dan Yozgat'a acı haberi ulaştı
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (GATA) tedavi gören Piyade Uzman Çavuş Mücahit Demirel, 10 gün süren yaşam mücadelesinin ardından vefat etti.

Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (GATA) tedavi gören Piyade Uzman Çavuş Mücahit Demirel, 10 gün süren yaşam mücadelesinin ardından vefat etti. Kıbrıs'ta görev yapan ve özel aracıyla geçirdiği trafik kazası sonucunda ağır yaralanan Demirel, Saraykent Kamberli köyü nüfusuna kayıtlıydı.

yozgatli-uzman-cavus-hayatini-kaybetti-001.jpg

8 Mayıs 2024 sabahı, görev yerine gitmekte olan Mücahit Demirel, saat 07.30 civarında ciddi bir trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından acilen Ankara GATA'ya sevk edilen Demirel, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Ancak, tüm çabalara rağmen 18 Mayıs 2024 tarihinde yaşam mücadelesini kaybetti.

yozgatli-uzman-cavus-hayatini-kaybetti1-001.jpg

Evli ve bir çocuk babası olan Mücahit Demirel'in ölümü, ailesi ve memleketi Kamberli köyünü yasa boğdu. Tayininin çıktığı ve bir ay sonra Türkiye'ye dönmeye hazırlandığı öğrenilen Demirel'in ölümü, yakınları ve silah arkadaşları arasında derin bir üzüntüye dönüştü.

Mücahit Demirel'in naaşı, pazar günü Kamberli köyünde düzenlenecek olan cenaze töreninin ardından köy mezarlığına defnedilecek. Tören saat 10.00’da başlayacak ve köy halkının yanı sıra, silah arkadaşları ve yakınları da katılacak. Törenin ardından Demirel, doğduğu topraklarda ebedi istirahatine uğurlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.