İşte Meteoroloji'den Yozgat tahminleri

İşte Meteoroloji'den Yozgat tahminleri
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava tahmin raporunu açıkladı. Cuma gününe dair yapılan değerlendirmeler, ülke genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağını gösteriyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava tahmin raporunu açıkladı. Cuma gününe dair yapılan değerlendirmeler, ülke genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağını gösteriyor. Bazı bölgelerde ise yağışlarla birlikte sıcaklıkların 5 derece kadar düşeceği belirtiliyor.

Ülke genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Edirne ve Kırklareli çevrelerinde ise yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar öngörülüyor.

Hava sıcaklıklarının genel olarak 2 ila 4 derece arasında artması bekleniyor. Batı ve güney kesimlerde güneyli, diğer yerlerde ise kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette rüzgarlar esmesi öngörülüyor.

İç Anadolu Bölgesi Hava Durumu Tahminleri:

  • Yozgat: Az bulutlu, 19°C
  • Ankara: Parçalı ve az bulutlu, 23°C
  • Eskişehir: Parçalı ve az bulutlu, 25°C
  • Konya: Parçalı ve az bulutlu, 22°C

Meteoroloji yetkilileri, vatandaşların yağışlı hava koşullarına karşı dikkatli olmalarını ve gerekli tedbirleri almalarını öneriyor. Özellikle ani sıcaklık düşüşleri ve gök gürültülü yağışlar konusunda uyarılarda bulunuluyor. Havaların yakından takip edilmesi ve güncel bilgilerin resmi kaynaklardan alınması önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.