Derdi olan Yozgat Valiliği'ne koşuyor! Vali Özkan önce dinliyor sonra çözümü için talimat veriyor

Derdi olan Yozgat Valiliği'ne koşuyor! Vali Özkan önce dinliyor sonra çözümü için talimat veriyor
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, halkın taleplerini bizzat dinlemek ve çözüm üretmek adına önemli bir adım attı.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, halkın taleplerini bizzat dinlemek ve çözüm üretmek adına önemli bir adım attı. Vali Özkan, vatandaşları makamında kabul ederek sorunlarını dinledi ve taleplerini aldı. Bu doğrultuda ilgili kurumlara gerekli talimatları verdi.

Vali Özkan, yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın görüşlerini, taleplerini ve sorunlarını bizzat dinlemek, yerel yönetim olarak sorumluluklarımızı daha etkin bir şekilde yerine getirmemizi sağlıyor. Halkımızın her bir bireyi bizim için önemli, onların mutluluğu ve yaşam kalitesinin artırılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

ilgili-kurumlara-talimat-verdi1.jpg

Yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden biri olan halkla doğrudan iletişim kurarak sorunların çözümüne odaklanmak, Vali Özkan'ın liderlik anlayışının bir yansıması olarak dikkat çekiyor. Vatandaşların karşılaştığı sorunlara hızlı çözümler bulunması, yerel yönetimlerin etkinliğini artırırken halkın da güvenini kazanmalarını sağlıyor.

Vali Özkan'ın talimatları doğrultusunda ilgili kurumlar harekete geçerek vatandaşların taleplerini yerine getirecek adımları atmaya başladı. Bu süreçte halkın da aktif katılımı ve destekleriyle sorunların çözümü daha da hızlanacak ve Yozgat'ta yaşayanların yaşam kalitesi artacak.

ilgili-kurumlara-talimat-verdi.jpg

Vali Mehmet Ali Özkan'ın halkın sesine kulak vererek sorunların çözümü için harekete geçmesi, yerel yönetim anlayışının insan odaklı ve etkin bir şekilde işlediğini gösteriyor. Bu yaklaşımın devam etmesiyle birlikte Yozgat, daha yaşanabilir bir şehir haline gelmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.