Yozgat için önemli adım! 37 milyonluk yatırım gerçekleştirilecek

Yozgat için önemli adım! 37 milyonluk yatırım gerçekleştirilecek
Yozgat'ta, Konya Ovası Projesi (KOP) Başkanlığı ve Yozgat Valiliği arasında gerçekleştirilen protokol imza töreni, ilin kalkınması ve tarımsal projelerine önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Yozgat'ta, Konya Ovası Projesi (KOP) Başkanlığı ve Yozgat Valiliği arasında gerçekleştirilen protokol imza töreni, ilin kalkınması ve tarımsal projelerine önemli bir adım olarak değerlendirildi. Törene Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, KOP İdaresi Başkanı Dr. Murat Karakoyunlu ve Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz'ın yanı sıra birçok ilgilinin katılımıyla gerçekleşti.

Protokol imza töreninde konuşan Vali Mehmet Ali Özkan, Cumhurbaşkanı ve diğer yetkililerin destekleriyle Yozgat'ın her geçen gün yeni projelere imza attığını belirtti. KOP Başkanlığı ile birlikte yürütülecek projelerin imza sürecine geldiklerini ifade eden Vali Özkan, bu projelerin toplamda 37 milyonluk bir yatırımı içerdiğini dile getirdi. Yatırımların il halkına hizmet olarak dönüşeceğini vurgulayan Vali Özkan, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

1.jpeg

KOP İdaresi Başkanı Dr. Murat Karakoyunlu ise Yozgat'ın KOP İdaresi için önemli bir il olduğunu belirtti. Bu yıl imzalanan protokol kapsamında tarım, kırsal kalkınma, hayvancılık ve sulama alanlarında 7 farklı projeye destek verileceğini açıklayan Karakoyunlu, amaçlarının bölgesel kalkınmayı geliştirmek ve kırsal alanda faaliyet gösteren vatandaşların refah seviyesini artırmak olduğunu belirtti. Karakoyunlu, yapılan projelerin bölge ve Yozgat için hayırlı olmasını temenni etti.

Yozgat'ta gerçekleşen bu protokol imza töreniyle, ilin tarımsal ve kırsal kalkınmasına önemli bir katkı sağlanması bekleniyor. İmzalanan projelerin ilin ekonomisine ve vatandaşların yaşam kalitesine olumlu etkileri olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.