Yozgat 8 Ekim Perşembe Altın Kaç TL Güncel Fiyat Listesi

Yozgat 8 Ekim Perşembe Altın Kaç TL Güncel Fiyat Listesi
Küresel piyasalardaki ons hareketliliği ve döviz kurlarındaki değişimlerin ardından Yozgat genelindeki serbest piyasa altın fiyatları güncellendi. 8 Ekim Perşembe sabahı itibarıyla kentteki sarraflarda çeyrek altın 10.837 TL'den, 24 ayar gram altın ise 6.

Küresel finans piyasalarında Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası (Fed) politikalarının yarattığı hareketlilik, yurt içinde yerel piyasalara yansımaya devam ediyor. 8 Ekim Perşembe günü sabah saatleri itibarıyla Yozgat'taki sarraflarda ve serbest piyasada yeni fiyat listeleri tabelalara yansıdı. Şehir genelindeki kuyumculardan edinilen güncel bilgilere göre, yatırımcıların ve vatandaşların en çok tercih ettiği gram ile sarrafiye ürünlerinde alış-satış makasları şekillendi.

Yozgat serbest piyasasında öne çıkan döviz kurlarında ise Irmak Döviz Yozgat Şubesi verilerine göre ABD doları 49,85 TL, Euro ise 55,50 TL satış fiyatıyla güne başlangıç yaptı. Dövizdeki bu yatay seyre paralel olarak altın fiyatlarındaki anlık değişimler de kuyumcu ekranlarındaki yerini aldı.

Yozgat Sarraflarında Güncel Fiyat Tablosu

Yozgat'ta kuyumculuk sektörü temsilcileri ve sarraflar tarafından duyurulan 8 Ekim Perşembe sabahı güncel altın fiyat listesi şu şekildedir:

  • Has Altın: Alış 6.541,00 TL | Satış 6.565,00 TL
  • 24 Ayar Gram Altın: Alış 6.489,00 TL | Satış 6.604,00 TL
  • 22 Ayar Gram Altın: Alış 5.933,00 TL | Satış 6.050,00 TL
  • 22 Ayar Bilezik (Gram): Alış 5.959,00 TL | Satış 6.117,00 TL
  • Çeyrek Altın: Alış 10.551,00 TL | Satış 10.837,00 TL
  • Yarım Altın: Alış 21.102,00 TL | Satış 21.674,00 TL
  • Tam Altın: Alış 42.204,00 TL | Satış 43.348,00 TL
  • Ata Altın: Alış 42.619,00 TL | Satış 43.777,00 TL

Güvenli Liman Arayışı Sürüyor

Düğün sezonunun ardından birikimlerini fiziki olarak değerlendirmek isteyen vatandaşların vazgeçilmezi olan sarrafiye ürünlerinde hareketlilik sürüyor. İşçilik oranının düşüklüğü nedeniyle birikimcilerin odağında yer alan Ata altın ve bilezik gruplarında sabah saatlerinden itibaren kuyumcularda işlem hacmi gözleniyor. Yetkililer, küresel bazda ons altın fiyatlarında yaşanabilecek anlık dalgalanmaların yerel piyasadaki etiketleri gün içinde yukarı veya aşağı yönlü değiştirebileceğini hatırlatıyor. Yozgat serbest piyasasındaki genel tablonun gün boyunca döviz kurlarındaki seyre paralel hareket etmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.