İşte Yozgat'ın yeni YHT durağındaki bilet fiyatları

İşte Yozgat'ın yeni YHT durağındaki bilet fiyatları
Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının önemli duraklarından biri olan Yerköy YHT İstasyonu, Yozgat ve Kırıkkale arasında hizmet vermeye başladı.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının önemli duraklarından biri olan Yerköy YHT İstasyonu, Yozgat ve Kırıkkale arasında hizmet vermeye başladı. Bölgedeki ulaşım ağını güçlendiren bu istasyon, hem Yozgat hem de çevre iller için hızlı ve konforlu seyahat imkanları sunuyor. Yolcuların merakla beklediği YHT bilet fiyatları ve ulaşım detayları ise resmen açıklandı.

Yerköy YHT Bilet Fiyatları Belli Oldu

Yerköy YHT İstasyonu'ndan farklı noktalara yapılacak seferlerin bilet fiyatları belirlenmiş durumda. İşte Yerköy ve Yozgat çıkışlı seferler için güncel bilet fiyatları:

Yerköy-Ankara: 270 TL

Yozgat-Ankara: 325 TL

Yozgat-Kırıkkale: 300 TL

Yozgat-Sivas: 420 TL

Yozgat-İstanbul: 865 TL

Bilet fiyatları, Yüksek Hızlı Tren’in sunduğu hız ve konfor avantajları göz önüne alındığında oldukça rekabetçi seviyede. YHT seferleriyle, Ankara’ya yapılan yolculuklar önemli ölçüde kısalıyor ve zaman tasarrufu sağlıyor. Özellikle İstanbul ve Sivas gibi uzun mesafeli yolculuklarda YHT, hava ulaşımına güçlü bir alternatif oluşturuyor.

Yerköy YHT İstasyonu Ulaşım İmkanları

Yerköy YHT İstasyonu’na ulaşım ise oldukça kolay. İstasyon, Yerköy ilçe merkezine yakın bir konumda yer aldığı için şehir içi ulaşım hizmetleriyle yolculara büyük kolaylık sağlanıyor. Özellikle, Yerköy Saat Kulesi ve İstasyon Meydanı’ndan kalkan düzenli servisler, yolcuların rahatlıkla istasyona ulaşmasını sağlıyor.

İstasyon servisi gün içinde belirli saatlerde hizmet veriyor:

Sabah: 08.30

Öğleden sonra: 12.30

Akşam: 19.00

Yolcuların, tren saatlerine uygun olarak bu servislerden yararlanarak Yerköy YHT İstasyonu'na ulaşmaları mümkün. Ayrıca, özel araçlarıyla gelmek isteyenler için istasyon çevresinde geniş bir otopark alanı da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.