Yozgat gençliği için her adımı atıyorlar! Ücretsiz olarak yapılacağı duyuruldu

Yozgat gençliği için her adımı atıyorlar! Ücretsiz olarak yapılacağı duyuruldu
Sorgun Gençlik Derneği (SORGED), düzenlediği kurslarla gençlerin yabancı dil seviyelerini ve becerilerini artırmaya devam ediyor.

Sorgun Gençlik Derneği (SORGED), düzenlediği kurslarla gençlerin yabancı dil seviyelerini ve becerilerini artırmaya devam ediyor. Dernek, bu yıl da İngilizce ve Fransızca kurslarını gençler için yeniden faaliyete geçirdi. Bunun yanı sıra çocuklar için de yeni bir İngilizce kursu başlattı.

Fransızca Kursu Perşembe Günleri

SORGED’in düzenlediği Fransızca kursu, özellikle A1 seviyesinde Fransızca öğrenmek ve konuşma becerilerini geliştirmek isteyen gençlere yönelik. 16-25 yaş aralığındaki gençlere açık olan kurs, her perşembe 16.00 - 17.00 saatleri arasında, SORGED ofisinde yüz yüze yapılacak. Kurs, ücretsiz olarak sunuluyor ve başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifika verilecek.

hem-gencler-hem-cocuklara-kurs.jpg

İngilizce Konuşma Kulübü Başlıyor

İngilizce dil becerilerini geliştirmek isteyen gençler için ise SORGED, 25 Ekim 2024 tarihinde başlayacak olan İngilizce Konuşma Kulübü’nü duyurdu. Konuşma Kulübü, her cuma 16.00 - 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 16-25 yaş aralığındaki gençlere açık olan bu etkinlik de ücretsiz olup, katılımcılara sertifika verilecek. Kurs, SORGED ofisinde yüz yüze yapılacak.

Çocuklar İçin İngilizce Kursu

SORGED, 8-12 yaş arası çocukların yabancı dil becerilerini geliştirmeleri amacıyla da İngilizce kursu düzenliyor. Bu kurs, her çarşamba 16.00 - 17.00 saatleri arasında SORGED ofisinde yüz yüze yapılacak ve tamamen ücretsiz olacak. Bu yaş grubundaki çocuklar, temel İngilizce bilgilerini geliştirme fırsatı bulacak.

hem-gencler-hem-cocuklara-kurs-2.jpg

Başvurular Sınırlı

SORGED’in düzenlediği tüm kurslara başvurular sadece Sorgun ve Yozgat’ta ikamet eden gençlere ve çocuklara açık. Yabancı dil becerilerini geliştirmek isteyenler için büyük bir fırsat sunan bu programlar, dil öğreniminde destek almak isteyen katılımcıları bekliyor.

hem-gencler-hem-cocuklara-kurs-3.jpg

SORGED Başkanı’ndan Açıklama

SORGED Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz, kurslarla ilgili yaptığı bilgilendirmede, gençlerin yabancı dil seviyelerini ve becerilerini artırmak amacıyla her yıl düzenledikleri bu kursları sürdüreceklerini belirtti. Uğuz, “Gençlerimize yönelik Fransızca ve İngilizce kurslarımız bu yıl da devam ediyor. Ayrıca, bu sene 8-12 yaş grubu için de İngilizce kursu başlattık. Fransızca kursumuz A1 seviyesinde olacak ve konuşma becerilerini geliştirmek isteyen gençlerimize yönelik ücretsiz bir fırsat sunacak. 25 Ekim itibarıyla başlayacak İngilizce Konuşma Kulübü ise gençlerimizin konuşma becerilerini geliştirmelerine yönelik olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.