Milyonlarca öğrenci merakla bekliyordu! Okulların ne zaman kapanacağı ve açılacağı belli oldu

Milyonlarca öğrenci merakla bekliyordu! Okulların ne zaman kapanacağı ve açılacağı belli oldu
Mayıs ayının son günlerinde, milyonlarca öğrenci ve veli, okulların ne zaman kapanacağını ve yaz tatilinin ne zaman başlayacağını merakla bekliyor.

Mayıs ayının son günlerinde, milyonlarca öğrenci ve veli, okulların ne zaman kapanacağını ve yaz tatilinin ne zaman başlayacağını merakla bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 eğitim yılının bitiş tarihiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Öğrenciler sabırsızlıkla karne alacakları günü beklerken, yaz tatilinin başlangıç tarihi de netleşmiş oldu.

tatill.jpg

Okullar Ne Zaman Kapanacak?

2023-2024 eğitim yılının sona ermesine çok az bir süre kaldı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, okulların kapanış tarihini büyük bir heyecanla bekliyor. MEB'in duyurusuna göre, okullar 14 Haziran 2024 Cuma günü kapanacak. Bu tarihte öğrenciler, 2. dönem karnelerini alarak yaklaşık 3 ay sürecek olan yaz tatiline başlamış olacaklar. Öğrenciler ve veliler, bu tatil döneminde hem dinlenme hem de çeşitli etkinliklerle dolu dolu bir yaz geçirmeyi planlıyorlar.

tatil-1.jpg

2024-2025 Eğitim Yılı Ne Zaman Başlayacak?

MEB'in açıklamalarına göre, 2024-2025 eğitim yılı 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak. Bu tarihle birlikte öğrenciler, yaz tatilinin ardından yeniden okullarına dönecekler. Yeni eğitim yılının başlangıcıyla birlikte, öğrenciler yeni ders kitapları ve müfredatla tanışacak, öğretmenleriyle yeni dersler işlemeye başlayacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.