Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan bizzat takip ediyor! Kentte herkesin gönlünü fethetti

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan bizzat takip ediyor! Kentte herkesin gönlünü fethetti
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, 2022 yılında Kuzey Irak'ta şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Meral'ın babası Fahri Meral’ı makamında kabul etti.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, 2022 yılında Kuzey Irak'ta şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mehmet Meral'ın babası Fahri Meral’ı makamında kabul etti. Ziyaret sırasında Vali Özkan, şehit Meral'ın hatırasına olan saygısını dile getirirken, şehit ailelerine verilen desteklerin önemine dikkat çekti.

Şehitlerin Fedakarlıkları Unutulmayacak

Vali Mehmet Ali Özkan, şehit Mehmet Meral'ın ailesine başsağlığı dileyerek, “Şehitlerimizin fedakarlıkları asla unutulmayacak. Devletimiz, tüm kurumları ve imkanlarıyla şehit ailelerimizin yanındadır ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman hazırdır” dedi. Vali Özkan, şehitlerin vatan savunmasında gösterdikleri kahramanlıkların sonsuza kadar hatırlanacağını vurgularken, ailelerinin her zaman baş tacı olduğunu ifade etti.

sehit-babasini-agirladi1.jpg

Şehit Ailelerine Verilen Destek Güç Veriyor

Ziyaret esnasında duygusal anlar yaşanırken, Fahri Meral, oğlu Mehmet Meral'ın şehit olmasından dolayı duyduğu gururu dile getirdi. Meral, Vali Özkan’ın gösterdiği ilgi ve destekten dolayı memnuniyetini belirterek, “Devletimizin ve milletimizin desteği bize güç veriyor. Şehit aileleri olarak hiçbir zaman yalnız bırakılmadık, devletimiz her zaman yanımızda” şeklinde konuştu.

Şehit Ailelerine Sahip Çıkmak Milli Görev

Vali Özkan, şehit ailelerinin devlete emanet olduğunu ve onlara sahip çıkmanın milli bir görev olduğunu söyledi. Özkan, “Şehitlerimiz bu vatan için canlarını feda etti. Bizler de onların ailelerine sahip çıkarak, her zaman yanlarında olduğumuzu göstermeliyiz. Devlet olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Devletin Tüm İmkanları Şehit Ailelerinin Yanında

Şehit ailelerine yönelik devletin sunduğu destekler hakkında da bilgi veren Vali Özkan, özellikle eğitim, sağlık ve sosyal yardımların şehit yakınları için büyük önem taşıdığını belirtti. Özkan, “Devletimizin tüm imkanları şehit ailelerinin hizmetindedir. Onların huzuru ve refahı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diyerek, şehit ailelerine yönelik desteklerin artarak süreceğini kaydetti.

sehit-babasini-agirladi2.jpg

Vali Özkan’dan Teşekkür ve Veda

Ziyaretin sonunda Fahri Meral, Vali Özkan’a teşekkür ederek, “Bu tür ziyaretler bizler için moral kaynağı oluyor. Şehit ailelerine gösterilen ilgi ve destek, acımızı hafifletiyor. Oğlum Mehmet’in anısını yaşatmak için devletimizin yanımızda olduğunu bilmek bizlere güç veriyor” dedi. Vali Özkan ise her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ve onların sorunlarını dinlemek, çözüm üretmek için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yozgat Valiliği, şehit aileleri ve gazilere yönelik hizmetleriyle, vatan uğruna can veren kahramanların ailelerine destek olmayı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.