TRT ekranlarında milyonların gönlünü fethetmişti! Yozgat'ta konser vermeye hazırlanıyor

TRT ekranlarında milyonların gönlünü fethetmişti! Yozgat'ta konser vermeye hazırlanıyor
Yozgatlı şarkıcı Esra Şahbaz, kazandığı birincilikle adını duyurduğu "Sen Türkülerini Söyle" yarışmasının ardından Yozgat'ı temsil etmeye devam ediyor.

Yozgatlı şarkıcı Esra Şahbaz, kazandığı birincilikle adını duyurduğu "Sen Türkülerini Söyle" yarışmasının ardından Yozgat'ı temsil etmeye devam ediyor. Şimdi ise Sarıkaya ilçesinde düzenlenecek özel bir konsere konuk olacak. Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan'ın duyurusuna göre, Anneler Günü özel konseri 10 Mayıs Cuma günü saat 18.00-20.00 arasında Sarızeybek Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

sarikayada-konser-heyecani-2.jpg

Başkan Gözan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “T.C. Sarıkaya Belediyesi olarak organize ettiğimiz Anneler Günü özel Esra Şahbaz konserimize bütün kadınlar davetlidir” dedi. Bu etkinlik, Sarıkaya halkının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

sarikayada-konser-heyecani-1.jpg

Esra Şahbaz, "Sen Türkülerini Söyle" yarışmasının finalinde büyük bir başarı elde etmiş ve "Tükenmez Davayı Bana Mı Verdin" adlı şarkıyla jüri üyelerinden tam not almıştı. Yarışmanın birincisi olarak 500 bin liranın sahibi olan Esra Abay ile birlikte finale kalan isimlerden biriydi. Şahbaz'ın performansı, jüri üyeleri ve izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamıştı.

sarikayada-konser-heyecani-5.jpg

Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan, Esra Şahbaz'ın Sarıkaya'da vereceği konserle ilgili olarak, “Sarıkaya olarak böylesine önemli bir sanatçıyı ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Anneler Günü özel etkinliğimizde Esra Şahbaz'ı ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz ve bütün kadınları bu özel gecede aramızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

sarikayada-konser-heyecani-4.jpg

Esra Şahbaz'ın konseri, Sarıkaya'da yaşayan müzikseverler için büyük bir fırsat olacak. Sanatçının güçlü sesi ve sahne performansıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatması bekleniyor. Sarıkaya halkı, Anneler Günü'nde bu özel etkinliği kaçırmamak için şimdiden heyecanla beklemeye başladı.

Son olarak, Esra Şahbaz'ın Sarıkaya'daki konseriyle ilgili detaylı bilgilere belediyenin resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabileceği belirtildi. Bu etkinlik, bölgede sanat ve kültür hayatına önemli bir katkı sağlayacak nitelikte olduğu için geniş katılım bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.