Yozgat'ta tüm gözler o isimdeydi! Yeni adresi belli oldu

Yozgat'ta tüm gözler o isimdeydi! Yeni adresi belli oldu
Muğla Süper Amatör Lig ekiplerinden Milas Belediyesi Milasspor, Yozgat'ın yetiştirdiği başarılı teknik direktör Polat Özkan'ı takımın başına getirdi.

Muğla Süper Amatör Lig ekiplerinden Milas Belediyesi Milasspor, Yozgat'ın yetiştirdiği başarılı teknik direktör Polat Özkan'ı takımın başına getirdi.

Özkan, futbol kariyerindeki önemli başarıların ardından Milasspor'da yeni hedeflere yelken açtı. Yozgat'ı farklı şehirlerde temsil eden Özkan, yeni görevinde büyük projelerin parçası olmaktan gurur duyduğunu belirtti.

milassporun-yeni-antrenoru-polat-ozkanin-aciklamasi-1.jpg

"Milasspor, Büyük Bir Projenin Parçası"

Polat Özkan, Milasspor’a katılma nedenlerini şu sözlerle ifade etti: “Milasspor’u tercih etmemdeki en büyük sebep, büyük bir projeye dahil olmam. Tesisleşme, altyapı ve şehirle güçlü bir kulübe geldim. Milasspor, geçmişte profesyonel liglerde oynamış köklü bir kulüp. Taraftarların, şehir yöneticilerinin ve belediye başkanımızın ilgisi, doğru bir tercih yaptığımı gösterdi.” Özkan, Milas'taki hedefinin her zaman şampiyonluk üzerine kurulu olduğunu vurguladı.

milassporun-yeni-antrenoru-polat-ozkanin-aciklamasi-4.jpg

"Yozgat Benim Evim"

Yozgat futbolunda teknik direktör olarak görev yapan nadir isimlerden biri olan Polat Özkan, şehre olan bağlılığını dile getirdi. Özkan, “Yozgat benim evim, her zaman çok değerli. Gereken değeri göremediğimi hissetsem de orası benim camiam, kimseye kırgınlığım yok,” dedi. Yozgat dışında en çok çalışan teknik direktör unvanını taşıyan Özkan, Yozgat futboluna verdiği katkılardan gurur duyduğunu belirtti.

"Tek Hedefim Şampiyonluk"

Kariyerinde her zaman şampiyonluğu hedeflediğini belirten Polat Özkan, Milasspor'daki hedefinin de aynı olduğunu ifade etti. “Benim olduğum yerde tek hedef şampiyonluktur ve bu hep böyle olmuştur. Geçmişte en zor şartlarda bile takımlarımı şampiyonluğa oynattım, şimdi de Milasspor’da aynı hedefle çalışacağım. İnşallah bu sezon Milasspor’a şampiyonluk hediye etmek istiyorum,” dedi.

milassporun-yeni-antrenoru-polat-ozkanin-aciklamasi-2.jpg

Başkan ve Yönetime Teşekkür

Polat Özkan, Milasspor’a transferinde büyük katkıları olan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz ve kulüp yönetimine teşekkür etti. “Bana inanan, transferimde büyük fedakârlık yapan Fevzi Topuz Başkanım ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Tüm Milas halkına ve taraftarlarımıza saygılarımı sunuyorum,” dedi.

milassporun-yeni-antrenoru-polat-ozkanin-aciklamasi-3.jpg

Yozgat'ı Farklı Şehirlerde Temsil Ediyor

Yozgat’ın futbol dünyasına kazandırdığı önemli isimlerden biri olan Polat Özkan, kariyerinde Yozgat'ı farklı şehirlerde başarıyla temsil ediyor. Yeni kulübü Milasspor’da da şampiyonluk hedefleriyle çalışmalarını sürdürecek olan Özkan, başarılarına bir yenisini eklemek için sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Polat Özkan’ın Milasspor’a katılımı, kulüp camiasında heyecanla karşılanırken, deneyimli teknik adamın takımı şampiyonluk hedefine ulaştırmak için büyük bir motivasyonla çalışacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.