Yozgat'ta nefesler tutuldu! Tüm ilçeler Sorgun'a akın akın gelecek

Yozgat'ta nefesler tutuldu! Tüm ilçeler Sorgun'a akın akın gelecek
Sorgun İlçe Stadyumu, 2024 - 2025 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig maçları için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Sorgun İlçe Stadyumu, 2024 - 2025 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig maçları için tüm hazırlıklarını tamamladı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği standartlara uygun olarak yapılan düzenlemelerin ardından stadyum, sezonun ilk maçına ev sahipliği yapmaya hazır hale geldi.

stadyum-hazir-1.jpg

Pazar günü, Sorgun İlçe Stadyumu’nda, Yozgat Belediyesi Bozokspor ile Alanya Kestelspor arasında oynanacak olan karşılaşma, stadyumun açılışını işaretleyecek. Maç öncesi yapılan hazırlıklar ve incelemeler, stadyumun modern standartlara uygun olduğunun altını çizerken, yerel sporseverlerin büyük bir heyecan içinde olduğu gözlemleniyor.

stadyum-hazir-2.jpg

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, stadyumda gerçekleştirilen yenilikleri yerinde inceledi. Başkan Ekinci, yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Sorgun İlçe Stadyumu, bu sezon iç saha maçlarını oynayacak olan Sorgun Belediyespor ve Yozgat Belediyesi Bozokspor için hazır. Sezon öncesi eksiklikleri tamamladık ve ilk maçımıza, Yozgat Belediyesi Bozokspor - Alanya Kestelspor karşılaşmasıyla başlıyoruz” dedi.

stadyum-hazir.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.