Yozgat'ta heyecan dorukta! 15 Eylül'de Çekerek'te düzenlenecek

Yozgat'ta heyecan dorukta! 15 Eylül'de Çekerek'te düzenlenecek
2024-2025 futbol sezonu için Yozgat 1. Amatör Lig'de mücadele edecek takımların kaderini belirleyecek kura çekimi, 15 Eylül 2024 tarihinde Yozgat’ın Çekerek ilçesinde düzenlenecek.

2024-2025 futbol sezonu için Yozgat 1. Amatör Lig'de mücadele edecek takımların kaderini belirleyecek kura çekimi, 15 Eylül 2024 tarihinde Yozgat’ın Çekerek ilçesinde düzenlenecek. Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri Hakan Çeliksoy, yeni sezona ilişkin detayları ve kura çekimi programını kamuoyuyla paylaştı.

Yeni Sezonun Startı Veriliyor

Genel Sekreter Hakan Çeliksoy, yaptığı açıklamada, “2024-2025 futbol sezonunun tüm kulüplerimize, yöneticilerimize, sporcularımıza ve spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Katılım ücretlerini yatıran tüm kulüplerimize teşekkür ediyor, lig statüsü ve kura çekim programı hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum,” dedi.

Yeni sezonda tüm amatör futbol kulüplerinin rekabete hazırlandığını belirten Çeliksoy, Yozgat’taki futbolseverlerin de bu heyecanı paylaştığını vurguladı. Çeliksoy, "Sezon öncesi hazırlıklar tamamlandı, kulüplerimiz sahaya çıkmak için sabırsızlanıyor," diyerek bu yılki sezonun büyük bir mücadeleye sahne olacağının sinyallerini verdi.

kura-cekimi-cekerekte-yapilacak1.jpg

Kura Çekimi 15 Eylül’de Çekerek’te

Yozgat 1. Amatör Lig'de yer alacak takımların eşleşmelerini belirleyecek olan kura çekimi, 15 Eylül 2024 Pazar günü Çekerek ilçesinde gerçekleştirilecek. Program hakkında detaylı bilgiler veren Çeliksoy, “Yozgat ASKF olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da amatör futbol ligimizi en iyi şekilde organize etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kura çekimi, 15 Eylül 2024 tarihinde saat 14.30’da Çekerek’te düzenlenecek. Kura çekimi öncesi saat 12.00’de toplantı yapılacak ve ardından saat 13.00’te yemek ikram edilecek.” dedi. Ayrıca Yozgat’tan hareket edecek otobüslerin saat 11.00’de kalkacağını da belirtti.

2024-2025 sezonu için belirlenen lig statüsü hakkında da konuşan Çeliksoy, “Bu yıl da lig statümüz, geçtiğimiz yıllara benzer şekilde olacak. Katılım gösteren her kulübümüz, sahada en iyi performansı sergilemek için çalışacak. Amatör ligler, genç yeteneklerin kendilerini göstermeleri ve profesyonel liglere adım atabilmeleri açısından büyük önem taşıyor. Bu nedenle, her bir maç büyük bir titizlikle takip edilecek,” diye ekledi.

Yeni sezonda takımların göstereceği performansın yanı sıra, Yozgat ASKF'nin sporcu sağlığına ve fair-play kurallarına büyük önem verdiğini de dile getiren Çeliksoy, “Tüm kulüplerimizin fair-play çerçevesinde mücadele etmelerini bekliyoruz. Sporun birleştirici gücünü ön plana çıkararak, dostluk ve kardeşlik ortamında bir sezon geçirmeyi temenni ediyoruz.” dedi.

Kura çekimi ve sezonla ilgili tüm resmi duyuruların Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun resmi iletişim kanalları üzerinden yapılacağını belirten Çeliksoy, “Katılımcılarımızın Yozgat ASKF’nin resmi WhatsApp grubu ve web sitemiz olan www.yozgataskf.com adresini düzenli olarak takip etmelerini rica ediyoruz.” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Yozgat Amatör Futboluna Büyük İlgi

Yozgat 1. Amatör Lig, her sezon olduğu gibi bu yıl da bölgedeki amatör futbolseverler tarafından yakından takip edilecek. Ligde yer alan takımların heyecanla beklenen mücadelesi, sadece il genelinde değil, çevre illerde de büyük bir ilgiyle izlenecek. Özellikle genç futbolcuların kendilerini gösterme fırsatı bulacağı bu platform, gelecek vaat eden yeteneklerin keşfedilmesine de olanak tanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.