Yozgat için kenetlenme vakti! Ücretsiz olacağı ilan edildi

Yozgat için kenetlenme vakti! Ücretsiz olacağı ilan edildi
Yozgat Belediyesi Bozokspor, 2024-2025 sezonunda TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek. Takım, ligin ilk maçında Alanya Kestelspor’u konuk edecek.

Yozgat Belediyesi Bozokspor, 2024-2025 sezonunda TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek. Takım, ligin ilk maçında Alanya Kestelspor’u konuk edecek.

Kulüp yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, bu kritik karşılaşma tüm taraftarlara ücretsiz olacak. Sezonun açılış maçında taraftar desteğini arkasına almak isteyen Bozokspor, büyük bir coşkuyla sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Yozgat Belediyesi Bozokspor yönetimi, Yozgat şehir stadyumunda oynanacak olan Alanya Kestelspor maçının ücretsiz olacağını duyurdu. Yönetimden yapılan açıklamada, “Bu sezonun ilk maçında tüm taraftarlarımızı stadyumda görmek istiyoruz. Maç, kendi sahamızda ve seyircimiz önünde olacak. Tüm Yozgat halkını bu tarihi maça davet ediyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle takımımızı motive etmeyi hedefliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Bu hamle, hem kulüp yönetimi hem de teknik ekip tarafından büyük bir önem taşıyor. Yozgat Belediyesi Bozokspor, bu sezon TFF 3. Lig’de kalıcı olmayı hedeflerken, taraftar desteğinin bu yolda en büyük güçlerinden biri olacağına inanıyor.

Kulüp yönetimi, Yozgat şehir merkezinden stadyuma ulaşım konusunda da önemli bir adım attı. Maça gelmek isteyen taraftarlar için 50 otobüs tahsis edildi. Bu otobüsler, şehrin farklı noktalarından kalkacak ve stadyuma ücretsiz ulaşım sağlayacak. Yönetim, “Taraftarlarımızın stadyuma rahat bir şekilde ulaşabilmesi için gerekli tüm hazırlıkları yaptık. Maç öncesi ve sonrası otobüslerimiz hizmette olacak. Amacımız, herkesin bu heyecan dolu maçı izleyebilmesi” şeklinde açıklama yaptı.

Yozgat Belediyesi Bozokspor yönetimi, taraftarlara da çağrıda bulunarak, tribünleri doldurmalarını ve takıma sahip çıkmalarını istedi. Yapılan açıklamada, “Takımımız, zorlu bir sezona başlıyor. Bu süreçte en büyük desteğimiz taraftarımız olacak. Tribünlerde yerinizi alarak, takımımızı destekleyin. Birlikte başaracağız” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.