Yozgat Belediyesi Bozokspor'a talip çıktı: Sahipsiz kalmasına izin vermeyiz!

Yozgat Belediyesi Bozokspor'a talip çıktı: Sahipsiz kalmasına izin vermeyiz!
Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, TFF 3. Lig'e yükselen Yozgat Belediyesi Bozokspor'u yönetmeye talip olduklarını açıkladı.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, TFF 3. Lig'e yükselen Yozgat Belediyesi Bozokspor'u yönetmeye talip olduklarını açıkladı. Başkan Ekinci, Yozgat'ın takımının sahipsiz kalmaması için Sorgun Belediyesi olarak tüm sorumluluğu almaya hazır olduklarını belirtti. Yozgat spor kamuoyunun uzun süredir merakla beklediği açıklama, Başkan Ekinci'den geldi. Ekinci, "Yozgat Belediyesi Bozokspor'un geleceği için gereken ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta şampiyon olarak TFF 3. Lig'e yükselen Yozgat Belediyesi Bozokspor, büyük bir başarı elde etti. Ancak takımın bu başarısının ardından, yönetim boşluğu dikkat çekmeye başladı. Yozgat spor kamuoyunda günlerdir konuşulan yönetim boşluğu sorununa Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci net bir çözüm önerisiyle gündeme geldi.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Yozgat Belediyesi Bozokspor’u yönetme konusunda kimsenin taşın altına elini koymadığını belirtti. Ekinci, "Geçtiğimiz dönemde Yozgat Belediyesi Bozokspor 3. Lig'e yükseldi. Biz de bunun gurur ve sevincini her Yozgatlı gibi yaşadık. Ama geldiğimiz noktada bizim de uzaktan takibimizle beraber orada bir yönetim boşluğu var. 3. Lig'e çıkan bir takım ve Yozgat Belediyesi Bozokspor’un yönetimi noktasında kimse taşın altına elini koymak istemiyor" dedi.

Yozgat Belediyesi Bozokspor yönetimini üstlenmeye hazır olduklarını belirten Başkan Ekinci, "Gereken ne ise yaparız, yönetimi bize devretsinler. Yozgat’ın takımına sahip çıkarız. Yozgat’ın takımı da sahipsiz kalmaz. Buradan ilgililere duyurum olsun, Yozgat Belediyesi Bozokspor’u yönetmeye talibiz. Bulunduğu yerden de alırız daha iyi yerlere de taşımak için elimizden ne geliyorsa bu mücadelenin içinde oluruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Ekinci, Yozgat spor kamuoyuna seslenerek, korkuya ve endişeye gerek olmadığını vurguladı. "Korkuya, endişeye ve kenara çekilmeye hiç gerek yok. Buradan da Yozgat’a ilanım olsun. Yozgat’ın takımını sahipsiz bırakmayalım" diyen Ekinci, Yozgat Belediyesi Bozokspor'un daha iyi yerlere gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Yozgat spor kamuoyu, Yozgat Belediyesi Bozokspor'un geleceği konusunda endişeliydi. Takımın 3. Lig'e yükselmesiyle birlikte yönetim sorunlarının ortaya çıkması, taraftarları tedirgin etmişti. Başkan Ekinci'nin açıklamaları, bu tedirginliği bir nebze olsun giderdi. Sorgun Belediyesi’nin Yozgat Belediyesi Bozokspor’u yönetmeye talip olması, takımın geleceği için umut verici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.