Bursa'dan Yozgat'a kötü haber geldi! İkinci yarıda resmen yıkıldık

Bursa'dan Yozgat'a kötü haber geldi! İkinci yarıda resmen yıkıldık
Yozgat Belediyesi Bozokspor, Nesine.com 3. Lig 3. Grup 7. hafta mücadelesinde, 1923 Mustafakemalpaşaspor’a 2-0 yenildi. Deplasmanda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, ikinci yarıda bulduğu gollerle galip gelmeyi başardı.

Yozgat Belediyesi Bozokspor, Nesine.com 3. Lig 3. Grup 7. hafta mücadelesinde, 1923 Mustafakemalpaşaspor’a 2-0 yenildi. Deplasmanda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, ikinci yarıda bulduğu gollerle galip gelmeyi başardı.

İlk Yarıda Gol Sesi Çıkmadı

1923 Mustafakemalpaşaspor ve Yozgat Belediyesi Bozokspor, ligin 7. hafta karşılaşması için sahaya çıktı. İlk yarıda her iki takım da savunmaya ağırlık vererek gol fırsatları yaratmaya çalıştı. Maç boyunca kalecilerin başarılı kurtarışları, ilk yarının 0-0 eşitlikle sona ermesine neden oldu.

İkinci Yarıda Goller Geldi

Mücadelenin ikinci yarısında ev sahibi ekip 1923 Mustafakemalpaşaspor, maça hızlı başladı. Dakikalar 72’yi gösterdiğinde Furkan Özdemir takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Yozgat Belediyesi Bozokspor’un beraberlik arayışları sonuç vermezken, ev sahibi ekip 79. dakikada Muhammet Talha Çat’ın attığı golle farkı ikiye çıkardı.

Maçın Kritik Anları

Karşılaşmada Yozgat Belediyesi Bozokspor’un oyuncuları Alihan Gümüş, Mehmet Eren Torun ve Murat Kayalı ile 1923 Mustafakemalpaşaspor’dan Kerem Yaşa ve Çağlar Özel sarı kart gören isimler oldu. Özellikle Bozokspor kalecisi Mehmet Akif Önal’ın başarılı kurtarışları, farkın artmasını önledi.

Yozgat Belediyesi Bozokspor'un Mücadelesi Yetersiz Kaldı

Yozgat Belediyesi Bozokspor, özellikle ikinci yarıda daha etkili olmaya çalışsa da hücum hattında beklenen performansı sergileyemedi. Maç boyunca yapılan oyuncu değişiklikleri, Bozokspor’un gol arayışlarına katkı sağlamadı. Yozgat temsilcisi bu mağlubiyetle birlikte haftayı puansız kapattı ve ligdeki düşüşünü sürdürdü.

Yozgat Belediyesi Bozokspor’un İlk 11’i

Mehmet Akif Önal, Ümit Can Tokcu, Artun Kütükçü, Atalay Yıldırım, Sedat Yahşi, Metin Esmer, Murat Kayalı, İhsan Furkan Deniz, Gökhan Erdöl, Alihan Gümüş, Mehmet Eren Torun.

Maç Sonu Değerlendirmeleri

Yozgat Belediyesi Bozokspor, ligin ilk 7 haftasında istediği sonuçları alamayarak alt sıralarda kalmaya devam ediyor. Teknik direktör İlhan Özbay, takımın sahada sergilediği performanstan memnun olmadığını belirterek, gelecek maçlar için daha iyi bir oyun sergilemeleri gerektiğini vurguladı.

M.K. Paşaspor’un İlk 11’i

Alper Çakır, Talha Karataş, Muhammet Talha Çat, Abdul Kadir Dursun, Mehmet Berber, Erdinç Çepoğlu, Çağlar Özel, Doğanay Kılıç, Furkan Özdemir, Kerem Yaşa, Doğacan Diker.

Maçın Detayları

Maçta ikinci yarıda yapılan değişiklikler dikkat çekti. 46. dakikada Bozokspor’dan Alihan Gümüş yerini Burak Osman Gençal’a bıraktı. 1923 Mustafakemalpaşaspor’dan Talha Karataş 68. dakikada yerini Serhat Yiğithan Şengil’e bırakırken, Bozokspor’un teknik ekibi 70. dakikada iki oyuncu değişikliği yaparak, Doğukan Subaşı ve M. Çolak yerine Mehmet Eren Torun ve Murat Kayalı’yı oyuna aldı. Bu değişiklikler Bozokspor’a skor olarak bir katkı sağlayamadı ve maç 2-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.