Yozgat'ta sağlık alanında büyük bir atılım gerçekleştirildi!

Yozgat'ta sağlık alanında büyük bir atılım gerçekleştirildi!
AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, Yozgat Şehir Hastanesi başta olmak üzere Sorgun, Yerköy ve diğer ilçelerde yapılan devlet hastaneleri sayesinde Yozgat’ın sağlık alanında büyük bir ilerleme kaydettiğini ifade etti.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, Yozgat Şehir Hastanesi başta olmak üzere Sorgun, Yerköy ve diğer ilçelerde yapılan devlet hastaneleri sayesinde Yozgat’ın sağlık alanında büyük bir ilerleme kaydettiğini ifade etti. Başkan Altuntaş, Yerköy Şehit Korgeneral Osman Erbaş Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastanenin genel durumu hakkında Başhekim Uz. Dr. Ali Demir’den bilgi aldı.

yozgatimiz-saglik-alaninda-cag-atladi4.jpg

Ziyarette Başkan Altuntaş’a AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Fahrettin Atalay ve İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin de eşlik etti. Hastanenin birimlerini gezen ve çevre düzenlemelerini inceleyen Başkan Altuntaş, mevcut eksikliklerin giderilmesi noktasında üzerlerine düşen görevi hızlıca yerine getireceklerini belirtti.

Yozgat Sağlık Üssüne Dönüştü

Başkan Altuntaş, yaptığı açıklamada Yozgat’ın ve ilçelerinin yeni hastanelerle sağlık üssüne dönüştüğünü vurguladı. “AK Parti iktidarları döneminde sağlık alanında büyük değişim ve dönüşüm yaşandı. Yozgat’ımızda Türkiye’nin ilk Şehir Hastanesi açıldı. İlçelerimizde modern devlet hastaneleri sadece ilçe halkına değil, bölge insanına da hizmet veriyor. Yurt dışından gelen gurbetçilerimiz de memleketlerinde tedavi olmanın rahatlığını yaşıyorlar” dedi.

yozgatimiz-saglik-alaninda-cag-atladi5.jpg

Sağlık Hizmetleri Takdir Ediliyor

Sağlık alanında yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından büyük takdir topladığını belirten Başkan Altuntaş, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ileri görüşlü tecrübeleriyle hayata geçirilen şehir hastaneleri ve devlet hastaneleri sayesinde vatandaşlarımız 5 yıldızlı otel konforunda sağlık hizmeti alıyor. Vatandaşlarımız, ‘Allah devletimize zeval vermesin. Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Her şeyimizle ilgileniyorlar. Hiçbir eksiğimiz yok. Otel gibi’ diyerek memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bu da bizleri son derece mutlu ediyor” diye konuştu.

yozgatimiz-saglik-alaninda-cag-atladi1.jpg

Yerköy’e Yakışır Bir Hastane

Yerköy Şehit Korgeneral Osman Erbaş Devlet Hastanesi’nin ilçeye yakışır bir hastane olduğunu vurgulayan Başkan Altuntaş, “Konumu itibariyle ilçemize yakışır bir hastanede vatandaşlarımız güvenle tedavi görüyor. Başhekimimiz Ali Demir, idari personel, hekimlerimiz ve diğer sağlık çalışanlarımız en iyi hizmeti sunmak için büyük çaba sarf ediyor. Eski hastanemizde zor şartlarda, özellikle pandemi döneminde büyük mücadelelerle kendi hayatlarını hiçe sayarak hizmet verdiler. Şimdi ise modern bir hastanede hizmet sunuyorlar. Yeni hastanemizde bazı eksiklikler olabilir, fakat bunları gidermek için gerek vekillerimiz gerekse sağlık bakanlığımız nezdinde girişimlerde bulunacağız” ifadelerini kullandı.

Yozgat’ın sağlık altyapısında yapılan bu yatırımlar, bölge halkının daha kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmeti almasını sağlıyor. Yozgat Şehir Hastanesi ve ilçelerdeki modern devlet hastaneleri ile şehir, sağlık alanında adeta bir çağ atlamış durumda. Başkan Altuntaş’ın da belirttiği gibi, bu hizmetler halk tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor ve sağlık çalışanları da en iyi hizmeti sunmak için özveriyle çalışıyor. Yozgat, sağlıkta örnek bir şehir haline gelmiş durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.