Yozgat'ta kimse beklemiyordu! Ak Parti'den istifa ettiğini duyurdu

Yozgat'ta kimse beklemiyordu! Ak Parti'den istifa ettiğini duyurdu
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Boğazlıyan İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Ceyhan, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Boğazlıyan İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Ceyhan, görevinden istifa ettiğini açıkladı. 14 yıldır AK Parti teşkilatında büyük bir özveriyle çalışan ve son iki yıldır Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Ceyhan, bu süreçte özellikle yerel seçimlerde partinin başarısında önemli bir rol oynadı.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Ceyhan, görevden ayrılma kararını duyurdu ve AK Parti'nin lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti. Ceyhan, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya lideri ile çalışmak, neferi olmak onurların en güzelidir" ifadelerini kullandı.

Kadın Kollarında 14 Yıllık Emek

Fatma Ceyhan, AK Parti Boğazlıyan İlçe Kadın Kolları'nda 14 yıldır aktif bir şekilde görev yaptı. Bu süreçte, her seçim döneminde partinin bayrağını zirveye taşımak için büyük bir özveriyle çalıştığını ifade eden Ceyhan, son iki yılda Kadın Kolları Başkanlığı görevini başarıyla yürüttü. Gerek genel seçimlerde gerekse yerel seçimlerde AK Parti'nin oylarının artmasında katkı sağladığını belirten Ceyhan, görevden ayrılma kararını şu sözlerle duyurdu: "Her son, yeni bir başlangıçtır."

1-001.jpg

"En Güzel Onur, Bu Görevi Üstlenmekti"

Görev süresi boyunca kendisine verilen fırsatlar için minnettar olduğunu belirten Ceyhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti teşkilatındaki diğer yetkililere teşekkür etti. Ceyhan, "Yaklaşık dört yıldır teşkilatımızın içinde, son bir yıldır da Kadın Kolları Başkanlığı görevinde, bu kutlu davaya hizmet ettim. Her anı benim için kıymetliydi. Allah'ın rızasını gözeterek elimden geleni yapmaya çalıştım" dedi.

"Kadınları Görmezden Gelen Siyaset Başarılı Olamaz"

Fatma Ceyhan, AK Parti’nin kadın politikalarına da vurgu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "Türkiye'de kadınları görmezden gelen bir siyasetin başarı şansı yoktur" sözlerini hatırlatarak, kadınların AK Parti’nin başarısındaki rolünü bir kez daha dile getirdi. 14 yıllık hizmet sürecinde her zaman kadınların siyasetteki etkinliğini artırmak için çalıştığını belirten Ceyhan, "Bu dönemde müsaademi istedim" diyerek görevi devredeceğini ifade etti.

"Durmak Yok, Yola Devam"

Görev süresi boyunca birlikte çalıştığı teşkilat üyelerine ve ailesine teşekkür eden Ceyhan, vefat eden dava arkadaşlarını da unutmadı. Ceyhan, "Bu kutlu davada ahirete irtihal eden tüm dava arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Görevi devralacak yeni arkadaşına başarılar dileyen Ceyhan, istifasının ardından "Durmak yok, yola devam" mesajıyla AK Parti’ye olan bağlılığını sürdürdüğünü belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.