Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Yozgat'a gelecek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Yozgat'a gelecek
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yozgat'a yapacağı ziyaret için hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yozgat'a yapacağı ziyaret için hazırlıklarını sürdürüyor. Yozgat Belediye Başkanlığı hayırlı olsun ziyareti kapsamında Cumartesi günü şehre gelecek olan Erbakan, vatandaşlarla bir araya gelerek belediyecilik çalışmalarını ve partisinin vizyonunu paylaşacak.

Yeniden Refah Partisi Yozgat İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Fatih Erbakan'ın ziyareti saat 11.30'da başlayacak ve ilk olarak Yozgat Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek. Burada belediye başkanıyla bir araya gelecek olan Erbakan, hayırlı olsun dileklerini iletecek ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alacak.

Ziyaretin devamında ise Sorgun Araplı Belediyesi ve Kadışehri Belediyesi'ni ziyaret edecek olan Fatih Erbakan, ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelerek yerel sorunları ve çözüm önerilerini tartışacak. Bu ziyaretler sırasında partisinin yerel yönetim anlayışını ve projelerini de aktaracak olan Erbakan, halkın beklenti ve taleplerini de dinleyerek daha etkin bir yerel yönetim anlayışı için fikir alışverişinde bulunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.