Türkiye Buluşmaları Yozgat’ta gerçekleşti!

Türkiye Buluşmaları Yozgat’ta gerçekleşti!
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen "Türkiye Buluşmaları" programı, Yozgat ve ilçelerinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen "Türkiye Buluşmaları" programı, Yozgat ve ilçelerinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri'nin katılımıyla düzenlenen etkinlikte, birçok milletvekili ve parti yönetimi de hazır bulundu.

AK Parti Heyeti Yozgat’ta Buluştu

"Türkiye Buluşmaları" kapsamında Yozgat’ta gerçekleştirilen programa, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Süleyman Şahan, Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Kayseri Milletvekilleri Bayar Özsoy, Murat Cahid Cıngı ve Ayşe Böğürler, Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, MKYK Üyeleri Sümeyye Bozkurt, Ali Demirel, Harun Çelik, ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Büşra Koyuncu katılım sağladı.

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından Kentpark Bilal Şahin Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen buluşmada, Ömer İleri ve parti heyeti, vatandaşlarla bir araya geldi. Program kapsamında, Gaziler Günü anıldı ve İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarında hayatını kaybedenler için rahmet dilendi.

2-001.jpg

"Türkiye'yi Dönüştürdük, Güçlü Bir Geleceğe İlerliyoruz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, programda yaptığı konuşmada, partinin Türkiye’yi dönüştüren hamlelerine dikkat çekerek, "AK Parti, 23 yıl boyunca Türkiye'nin her alanda dönüşümüne öncülük etti. Ulaşımdan savunma sanayine, üretimden sanayiye kadar birçok alanda büyük atılımlar gerçekleştirdik. Terörle mücadelede önemli başarılar kazandık, dış politikada ise sözü dinlenen, etkisi hissedilen bir Türkiye inşa ettik" ifadelerini kullandı.

İleri, AK Parti’nin sahada olmaya ve halkla kucaklaşmaya devam ettiğini belirterek, "AK Parti olarak, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sahada sürekli varız ve milletimizle bir aradayız. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz çerçevesinde daha adil bir dünya ve güçlü bir Türkiye için mücadelemizi sürdürüyoruz" dedi.

"Türkiye Yüzyılı Vizyonu ile Daha Güçlü Bir Türkiye"

Konuşmasında "Türkiye Yüzyılı" vizyonuna da değinen İleri, bu kapsamda toplumsal kaynaşmanın önemine vurgu yaptı. İleri, "Türkiye Yüzyılı’nda hedefimiz, dünyanın en güçlü 10 ülkesi arasına girmek ve aynı zamanda daha adil bir dünya inşa etmek. Ancak bu sürecin en önemli ayağı, toplumun kaynaşmasıdır. Türkiye Yüzyılı ile birlikte siyasetin birlik ve beraberlik üzerine inşa edildiği bir dönemi hep birlikte yaşayacağız" diye konuştu.

"Siber Güvenlik Vazgeçilmez Bir Stratejik Alan"

İleri, Türkiye'nin son dönemde yaptığı milli teknoloji hamlelerine değinerek, özellikle siber güvenlik konusundaki atılımlara dikkat çekti. İleri, "Milli teknoloji hamlesi kapsamında son olarak 'Çelik Kubbe' projesini tanıttık. Bu proje sadece Türkiye’nin değil, dünya gündeminde de yer aldı. İsrail’in saldırıları gösterdi ki siber güvenlik, vazgeçilmez bir stratejik alan. Çok şükür ki Türkiye, bu alanda büyük ilerlemeler kaydediyor. Gelecekte Türkiye, siber güvenlik ve teknoloji alanında oyun kurucu bir ülke olacak" dedi.

İleri, milli teknoloji hamlesinin önemini vurgulayarak, bu alanda stratejik yol haritaları oluşturulduğunu ve Türkiye'nin iddialı bir şekilde ilerlediğini ifade etti. Geleceğin Türkiye’sinde siber güvenliğin ve milli teknolojilerin öneminin daha da artacağını belirtti.

"Sivil Anayasa İçin Çalışmalar Sürüyor"

Sivil anayasa çalışmaları hakkında da bilgi veren İleri, AK Parti’nin bu konuda uzun süredir beklenen adımları atmak için önemli çalışmalar yürüttüğünü söyledi. İleri, "İnşallah önümüzdeki dönemde milletimizin uzun zamandır beklediği sivil anayasa konusunda önemli adımlar atacağız. Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi iç cephenin güçlü tutulması gereken bir süreçten geçiyoruz" dedi.

Muhalefete Eleştiri: "Yetkinliklerinizi Gösterin"

Muhalefete de eleştirilerde bulunan İleri, muhalefetin 1950’lerdeki çizgiyi devam ettirdiğini savundu. İleri, "Muhalefetin yetkinliklerini bu millete göstermesi gerekiyor. Ellerinde pek çok belediye var, ama maalesef hizmet anlamında ciddi eksiklikler görüyoruz. İstanbul'da sürekli metrobüs kazaları, Ankara’da her yağmurda meydana gelen sel felaketleri ve İzmir’in körfezinin temizlenememesi gibi sorunlarla karşı karşıyayız" diye konuştu.

İleri, muhalefetin elindeki belediyelerin yönetim kabiliyetlerini göstermesi gerektiğini vurgulayarak, "Milletimize hizmet konusunda gereken çabayı göstermelerini bekliyoruz" dedi.

Yozgat’ta gerçekleştirilen Türkiye Buluşmaları programı, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. AK Parti heyeti, program boyunca çeşitli temaslarda bulunarak, Yozgat halkının taleplerini dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.