TBMM'de provokasyon! Ak Parti Yozgat Milletvekili Şahan sessiz kalmadı

TBMM'de provokasyon! Ak Parti Yozgat Milletvekili Şahan sessiz kalmadı
Ak Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda yaşanan gerilimde DEM Parti'nin provokasyonuna tepki gösterdi.

Ak Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda yaşanan gerilimde DEM Parti'nin provokasyonuna tepki gösterdi. Hakkâri Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış'ın terör örgütü PKK/KCK yapılanmasında üst düzey görev aldığı iddiaları ve belediye başkanlığından alınıp yerine kayyum atanmasıyla ilgili tartışmaların yaşandığı Genel Kurul'da, DEM Parti milletvekilleri kürsüyü işgal ederek tepki çekti.

meclis-kavga.jpg

Bu olayın ardından AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, DEM Parti milletvekillerine karşı sert bir tepki gösterdi. Kürsüye çıkan DEM Parti milletvekillerine yönelik olarak "Belediyeler bizimdir, gaspa izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullanan Şahan, tansiyonun yükseldiği anlarda AK Parti vekillerinin "Kahrolsun PKK" sloganlarıyla karşılık verdiği belirtildi.

sahandan-dem-partiye-tepki-2-1.jpg

AK Parti Sorgun İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada da Şahan'ın bu tutumu desteklendi. Açıklamada, "AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, kürsüye çıkan DEM Parti milletvekillerine büyük tepki göstererek, 'Belediyeler bizimdir, gaspa izin vermeyeceğiz' yazılı pankartlarla kürsüye çıkan, DEM Parti milletvekillerine büyük tepki gösterdi. Yozgatlı olarak bu vatanın her köşesinde hiçbir haine geçit vermeyeceğimizi, Yozgat'ın yiğit evladı, milletvekilimiz bir kez daha göstermiştir. Teşkilat olarak her daim yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz" denildi.

Bu gelişmeler, Meclis genel kurulunda yaşanan gerilimin artarak devam ettiğini gösterirken, siyasi çekişmelerin ve terörle mücadele konularının Türkiye'nin gündemini meşgul etmeye devam ettiğini ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.