MHP Yozgat Milletvekili Sedef yerinde durmuyor! 2 Haziran'da yenilenecek seçimler için kolları sıvadı

MHP Yozgat Milletvekili Sedef yerinde durmuyor! 2 Haziran'da yenilenecek seçimler için kolları sıvadı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Aksaray’a bağlı Güzelyurt ilçesinde 2 Haziran 2024’te yenilenecek olan yerel seçimler öncesi vatandaşları ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Aksaray’a bağlı Güzelyurt ilçesinde 2 Haziran 2024’te yenilenecek olan yerel seçimler öncesi vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretlerde "Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin selamlarını iletiyoruz" diyen Sedef, Güzelyurtlu vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

sedeften-guzelyurta-ziyaret-6.jpg

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda 31 Mart 2024 seçimlerinin ardından 2 Haziran 2024’te yenilenecek olan yerel seçimler için sahadayız. MHP İzmir Milletvekilimiz ve Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Tamer Osmanağaoğlu, MHP Aksaray Milletvekilimiz Sayın Ramazan Kaşlı, MHP Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Ekrem Gökay Yüksel, MHP Adana Milletvekilimiz Sayın Muharrem Varlı, MHP Aksaray İl Başkanımız Burhanettin Karataş, MHP Güzelyurt İlçe Başkanımız Kübra Er, MHP Güzelyurt Belediye Başkan Adayımız Sadullah Er ve il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Güzelyurt ilçemizde vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretler sırasında bizlere gösterilen ilgi ve misafirperverlik için tüm Güzelyurtlu vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

sedeften-guzelyurta-ziyaret-2.jpg

Sedef, ziyaretlerinde MHP’nin yerel seçimlerdeki hedeflerini ve projelerini anlatarak, “MHP olarak her zaman milletimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin önderliğinde halkımızın sorunlarını dinliyor, çözüm üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Güzelyurt ilçesindeki ziyaretler kapsamında, MHP heyeti vatandaşlarla birebir görüşmeler yaparak onların taleplerini dinledi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ziyaretlerde, özellikle yerel yönetimlere dair beklentiler ve sorunlar masaya yatırıldı. Belediye hizmetlerinden altyapı sorunlarına kadar birçok konu hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

MHP’nin Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Sadullah Er, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, “Güzelyurt’un gelişmesi, kalkınması ve daha yaşanabilir bir ilçe olması için projelerimiz hazır. Halkımızın desteğiyle bu projeleri hayata geçireceğiz. Güzelyurt’u birlikte daha ileriye taşıyacağız” dedi.

Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş ise, “Güzelyurt ilçemiz, MHP’nin yerel seçimlerdeki güçlü kalelerinden biri olacak. İlçe halkımızın desteğiyle Güzelyurt’u hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız” şeklinde konuştu.

MHP heyetinin Güzelyurt’taki ziyaretleri, vatandaşların yoğun ilgisi ve destek mesajlarıyla tamamlandı. İbrahim Ethem Sedef, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede, “Güzelyurt halkının MHP’ye olan teveccühü bizleri mutlu etti. İnşallah, bu seçimlerde Güzelyurt’ta büyük bir başarıya imza atacağız” dedi.

Yerel seçimler öncesi MHP’nin saha çalışmaları hız kesmeden devam ederken, parti yetkilileri ve milletvekilleri, seçim sürecinde halkla bir araya gelerek onların sorunlarını dinlemeye ve çözüm önerilerini sunmaya devam ediyor. 2 Haziran 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde, MHP’nin Güzelyurt’tan güçlü bir şekilde çıkması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.