Ankara'da dikkat çeken buluşma!

Ankara'da dikkat çeken buluşma!
AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Yozgat'ta bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ziyaret esnasında Altuntaş, Sedef'e Türk Bayrağı hediye etti.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Yozgat'ta bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ziyaret esnasında Altuntaş, Sedef'e Türk Bayrağı hediye etti.

İl Başkanı Çelebi Altuntaş, ziyarette yaptığı açıklamada, AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın önceliklerinin devlet, millet, vatan ve bayrak olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman altını çizdiği bu kutsal değerlerin korunması ve yüceltilmesi için çalıştıklarını belirten Altuntaş, "Halka hizmet, Hakka hizmet anlayışıyla çalışan Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletimize layık olma adına AK Parti Yozgat teşkilatları olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Altuntaş, Cumhur İttifakı’nın kuruluş amacını hatırlatarak, "15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli bu ittifakı kurarak ülkemizin birliğine en güzel mesajı vermişlerdir" ifadelerini kullandı. Altuntaş, liderlerinin belirlediği yolda ilerleyerek, MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef'i ziyaret ettiklerini ve ülke menfaatleri doğrultusunda birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cumhur İttifakı'nın önemini vurguladı. Sedef, Türkiye'nin birlik ve beraberlik içinde daha da ileriye gitmesi için ortak gayretlerin artarak devam edeceğini ifade etti. Sedef, "Cumhur İttifakı, Türkiye'nin güçlü yarınları için atılmış önemli bir adımdır. Bu ittifak sayesinde ülkemiz daha da güçlenecek ve gelişecektir" dedi.

Altuntaş, konuşmasının devamında, "Yozgat'ın ve Türkiye'nin daha da güçlenmesi ve gelişmesi için verdiğimiz sözü tutacağız. Cumhur İttifakı çerçevesinde MHP ile birlikte çalışarak Yozgat'ın kalkınması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Ziyaret sonunda, Altuntaş ve Sedef, birlik ve beraberlik içinde Yozgat’ın ve Türkiye'nin geleceği için birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirterek, Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaptılar.

Bu ziyaret, Yozgat'ta AK Parti ve MHP'nin birlik ve beraberlik içinde çalışarak, vatan, millet, devlet ve bayrak sevgisini en üst seviyede tutmaya devam edeceklerini göstermesi açısından büyük önem taşıyor. Türkiye'nin ve Yozgat'ın daha güçlü bir geleceğe adım atması için ortak çalışmaların sürdürüleceği mesajı verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.