Ak Parti'de kongre heyecanı! Yozgat ve ilçelerinde tarihler netleşti

Ak Parti'de kongre heyecanı! Yozgat ve ilçelerinde tarihler netleşti
AK Parti, Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da 8. Olağan Kongre sürecine hazırlanıyor. Bu kapsamda, Yerköy ve Şefaatli ilçelerinde gerçekleştirilecek kongreler öncesi ilçe teşkilatları, toplantılar düzenleyerek süreç değerlendirmesi yapıyor.

AK Parti, Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da 8. Olağan Kongre sürecine hazırlanıyor. Bu kapsamda, Yerköy ve Şefaatli ilçelerinde gerçekleştirilecek kongreler öncesi ilçe teşkilatları, toplantılar düzenleyerek süreç değerlendirmesi yapıyor.

Yerköy ve Şefaatli’de Toplantılar Düzenlendi

Yerköy’de yapılan toplantıya, Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay, Kadın Kolları Başkanı Merve Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Osman Olcay Tuğ Uyar ile partililer ve teşkilat üyeleri katıldı. Şefaatli’deki toplantıya ise AK Parti İl Başkanı Çelebi Altuntaş, İlçe Başkanı Necip Yılmaz, Belediye Başkanı Zeki Bozkurt ve il yönetimi iştirak etti. Toplantılarda, kongre sürecinin partinin yenilenmesi ve teşkilatların yerel ve genel başarılarına katkı sağlaması hedefleniyor.

kongre2.jpg

Kongre Süreci ve Tarihleri Netleşti

Yozgat genelinde ilçe kongreleri 19 Ekim 2024 tarihinde başlayacak ve 9 Kasım 2024 tarihinde sona erecek. AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, kongre sürecinin partinin güçlenmesi açısından kritik bir öneme sahip olduğunu belirtti. Altuntaş, kongrelerin birlik ve beraberlik içerisinde, geniş katılımlı bir şölen havasında geçeceğini dile getirerek, “Kongreler, partimizin dinamizmini koruyarak geleceğe daha güçlü hazırlanmasına vesile olacak. Halkımızla kurduğumuz güçlü bağları pekiştirerek, hem yerel hem de genel hizmetlerimizde başarıyı sürdüreceğiz” dedi.

Belediye Başkanlarından Destek Mesajları

Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, kongrelerin partinin dinamizmini korumak adına önemli olduğunu ifade ederek, “Vatandaşlarımızla daha güçlü bağlar kurmaya ve onlara hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay, teşkilatın birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdüreceğini vurgularken, kongrelerin hayırlı olmasını diledi. Şefaatli İlçe Başkanı Necip Yılmaz ve Belediye Başkanı Zeki Bozkurt da kongre sürecinin Şefaatli’ye hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Kongre Takvimi

Yozgat ilçe kongreleri şu tarihlerde gerçekleştirilecek:

  • 19 Ekim 2024 Cumartesi:
    Sarıkaya: 11.00
    Yerköy: 14.00

  • 20 Ekim 2024 Pazar:
    Şefaatli: 11.00
    Saraykent: 14.00

  • 26 Ekim 2024 Cumartesi:
    Çayıralan: 11.00
    Çandır: 14.00

  • 27 Ekim 2024 Pazar:
    Yenifakılı: 11.00
    Boğazlıyan: 14.00

  • 02 Kasım 2024 Cumartesi:
    Çekerek: 11.00
    Aydıncık: 14.00

  • 03 Kasım 2024 Pazar:
    Kadışehri: 11.00
    Akdağmadeni: 14.00

  • 09 Kasım 2024 Cumartesi:
    Sorgun: 12.00
    Merkez İlçe: 15.00

İl Başkanı Çelebi Altuntaş, kongrelerin AK Parti teşkilatlarına ve Yozgat’a hayırlı olacağı temennisiyle, partililer ve vatandaşları kongrelere davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.