AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan Kadışehri'ne çıkarma yaptı

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan Kadışehri'ne çıkarma yaptı
AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak ilçedeki kurumlarla ilgili incelemelerde bulundu. Şahan’a, AK Parti Kadışehri İlçe Başkanı Hakan Özübek ve AK Parti İlçe teşkilatı eşlik etti.

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak ilçedeki kurumlarla ilgili incelemelerde bulundu. Şahan’a, AK Parti Kadışehri İlçe Başkanı Hakan Özübek ve AK Parti İlçe teşkilatı eşlik etti.

İlçe ziyaretlerine Kadışehri Polis Merkezi Amirliği ile başlayan Milletvekili Şahan, İlçe Emniyet Amiri Servet Eylül ile görüştü. Polis merkezinin çalışmaları hakkında detaylı bilgi alan Şahan, polis teşkilatının ilçe güvenliğini sağlama konusundaki özverili çalışmalarını takdir etti. Şahan, "Kadışehri gibi ilçelerimizde güvenliği sağlamak için gece gündüz demeden çalışan emniyet mensuplarımıza minnettarız. İlçe Emniyet Amiri Servet Eylül ve ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

sahan-3.jpg

Ziyaretin ardından Kadışehri Nüfus ve Tapu Müdürlüğü’ne geçen Milletvekili Şahan, burada da çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçedeki nüfus kayıt ve tapu işlemlerinin hızlı ve etkin bir şekilde yürütüldüğünü gözlemleyen Şahan, kurum çalışanlarına özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Şahan, "Vatandaşlarımıza kaliteli ve hızlı hizmet sunulması, devlet kurumlarımızın önceliği olmalıdır. Kadışehri Nüfus ve Tapu Müdürlüğü’nün bu konudaki titiz çalışmaları bizleri memnun ediyor." dedi.

Milletvekili Süleyman Şahan, Kadışehri'ndeki incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, ilçede devletin tüm birimlerinin vatandaşlara en iyi şekilde hizmet sunma gayreti içerisinde olduğunu belirterek, "Kadışehri’nde hizmet kalitesinin yüksek olduğunu görmek bizleri gururlandırıyor. Buradaki çalışmaların diğer ilçelere de örnek teşkil etmesini diliyorum," ifadelerini kullandı.

Kadışehri’nde bulunan AK Parti teşkilatı ile de bir araya gelen Şahan, ilçedeki parti çalışmalarını değerlendirdi. Teşkilatın çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahan, "Kadışehri İlçe Teşkilatımızın disiplinli çalışmaları, halkımızla kurduğu yakın temas, ilçemizin gelişimine büyük katkı sağlıyor. Hakan Özübek başkanlığındaki teşkilatımıza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

sahan-2.jpg

Ziyaretleri sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Şahan, bölgenin sorunları ve talepleri hakkında bilgi aldı. İlçenin gelişimi için gerekli adımların atılacağını belirten Şahan, "Kadışehri’nin sorunlarını çözmek, buradaki yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Milletvekili Şahan, ilçeden ayrılmadan önce yerel esnafa da uğrayarak esnafın sorunlarını dinledi. İlçede sıcak ve samimi bir atmosferle karşılanan Şahan, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kadışehri'nde halkımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İlçemize yapılan hizmetlerin artarak devam etmesi için var gücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.