22 yılda Yozgat'a neler yapıldı? Unutanlar için tek tek anlatarak hatırlattı

22 yılda Yozgat'a neler yapıldı? Unutanlar için tek tek anlatarak hatırlattı
AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, Yozgat’ın 22 yıllık AK Parti iktidarı süresince kazandığı yatırımlar ve sağlanan hizmetleri vatandaşlara anlatarak esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, Yozgat’ın 22 yıllık AK Parti iktidarı süresince kazandığı yatırımlar ve sağlanan hizmetleri vatandaşlara anlatarak esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Altuntaş, şehrin ve çevre bölgelerin gelişimine katkıda bulunan bu çalışmalar hakkında detaylı bilgi verirken, halkla iç içe olmanın önemini vurguluyor.

altuntas-halki-bilgilendiriyor7.jpg

Başkan Altuntaş, sağlık, eğitim, sanayi ve tarım alanlarındaki yatırımlara dikkat çekerek, vatandaşların bu konularda bilinçlenmesine katkı sağlıyor. Gündüz saatlerinde çeşitli programlarla vatandaşlarla bir araya gelen Altuntaş, akşamları da esnaf ziyaretlerini sürdürüyor ve samimi diyaloglar kurarak halkın takdirini kazanıyor.

altuntas-halki-bilgilendiriyor5.jpg

Yozgat’a Cumhuriyet tarihi boyunca önemli yatırımların AK Parti iktidarı döneminde yapıldığını belirten Başkan Altuntaş, muhalefet partilerinin bu hizmetleri görmezden gelmeye çalıştığını ancak halkın ve kamuoyunun yapılan yatırımları her zaman takdir ettiğini ifade etti. “Yozgat Şehir Hastanesi, Türkiye’de ilk olarak Yozgat’ımıza açıldı ve bölgemize sağlık hizmeti sunuyor. AK Parti kurulmadan önce ambulans bulmakta zorlanırken, acil vakalarda ambulans helikopterlerle sevkler yapılmaktaydı. Hastanede vatandaşlarımızın mağduriyeti yaşanıyordu. Ancak sağlık alanında Yozgat’ta önemli adımlar atıldı ve modern devlet hastaneleri ilçelerimize kadar ulaştı. Eğitimde ise tüm ilçe ve beldelerimizde yeni modern okullarla çocuklarımıza eğitim imkanı sunuluyor. Çiftçilerimize yüzde 70’e varan hibe destekleri ile modern araç ve ekipmanlar sağlanarak üretim süreçleri iyileştirildi. Cemil Çiçek Eğitim Merkezi, Bozok Üniversitesi, Diyanet Eğitim Merkezi, Adli Tıp Kurumu ve daha birçok yatırım AK Parti döneminde Yozgat’ımıza kazandırıldı. Kara treni hızlı trenle taçlandıran ve havalimanını önümüzdeki yıl hizmete açacak olan yine AK Parti iktidarıdır. Yozgat, bu yatırımlarla karadan ve havadan dünyaya açılan bir kapı olacak,” şeklinde konuştu.

altuntas-halki-bilgilendiriyor4.jpg

Son günlerde yaşanan trafik kazasıyla ilgili başsağlığı dileklerini ileten Başkan Altuntaş, Yozgat Boğazlıyan yolunun bölünmüş yol yapılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan’ın bu konuda yakından ilgilendiğini ifade eden Altuntaş, projelerin tamamlanması için tüm teşkilatlarıyla birlikte çalıştıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.