Yozgat'ta nefesler tutuldu! Yiğitler diyarının düğünü başlıyor

Yozgat'ta nefesler tutuldu! Yiğitler diyarının düğünü başlıyor
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 23. Uluslararası Sürmeli Şenlikleri’nin 26 Temmuz 2024 Cuma günü başlayacağını duyurdu. Başkan Arslan, Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak etkinliklerin detaylarını paylaşarak, tüm halkı şenliklere davet etti.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 23. Uluslararası Sürmeli Şenlikleri’nin 26 Temmuz 2024 Cuma günü başlayacağını duyurdu. Başkan Arslan, Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak etkinliklerin detaylarını paylaşarak, tüm halkı şenliklere davet etti.

Belediye Başkanı Kazım Arslan, 23. Uluslararası Sürmeli Şenlikleri’nin 26-29 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirileceğini belirtti. Arslan, “Şenliklerimize tüm halkımız davetlidir. Hep birlikte eğlenceli ve dolu dolu dört gün geçireceğiz” dedi.

surmeli-senliklerinin-mujdesi-geldi-12.jpg

Şenlikler, 26 Temmuz Cuma günü saat 20.30’da Ankara Kent Orkestrası’nın performansıyla başlayacak. Ardından saat 21.30’da Elmas İler konseriyle coşku devam edecek.

27-28-29 Temmuz tarihlerinde ise saat 18.00’de Bilim Şenliği düzenlenecek. Bilim ve teknoloji meraklıları için çeşitli atölyeler ve sergilerle dolu bir program hazırlandı.

27 Temmuz Cumartesi günü, saat 20.00’da Ankara Devlet Sahne Sanatları Topluluğu sahne alacak. Bu gösterinin ardından saat 21.00’da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Urfa Ahengi ve Sıra Gecesi Topluluğu müzik ve eğlenceyi doruğa taşıyacak.

surmeli-senliklerinin-mujdesi-geldi-9.jpg

28 Temmuz Pazar günü, saat 20.00’da Ankara Kulübü Derneği Seymenleri’nin gösterisi izleyicilerle buluşacak. Saat 21.00’da ise sevilen grup Ezginin Günlüğü sahneye çıkarak unutulmaz bir konser verecek.

Şenliklerin son günü olan 29 Temmuz Pazartesi, saat 20.00’da Mümin Sarıkaya’nın performansıyla başlayacak. Ardından saat 21.30’da İmera sahne alacak ve 22.30’da DJ Kıvoo’nun enerjik performansıyla şenlikler sona erecek.

surmeli-senliklerinin-mujdesi-geldi-7.jpg

Başkan Arslan, şenliklerin Yozgat halkı için büyük bir buluşma ve eğlence fırsatı olduğunu belirterek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da şenliklerimize yoğun katılım bekliyoruz. Yozgat’ımızın kültürel ve sanatsal değerlerini hep birlikte kutlayacağız” dedi.

Etkinlikler süresince güvenlik tedbirlerinin en üst düzeyde alınacağını belirten yetkililer, şenlik alanına ulaşım için de ek seferler düzenleneceğini bildirdi. Belediye, şenliklere katılacakların rahat ve güvenli bir şekilde etkinlik alanına ulaşabilmesi için tüm önlemlerin alındığını vurguladı.

surmeli-senliklerinin-mujdesi-geldi-11.jpg

Uluslararası Sürmeli Şenlikleri, Yozgat’ın kültürel zenginliğini ve misafirperverliğini sergilemek için önemli bir platform sunuyor. Şenlikler, yerel halkın yanı sıra çevre illerden ve yurt dışından gelen misafirleri de ağırlayacak.

Bu yılki şenliklerin, katılımcılara unutulmaz anılar yaşatması ve Yozgat’ın tanıtımına katkıda bulunması bekleniyor. Başkan Arslan, şenliklere katılacak herkese iyi eğlenceler dileyerek, “Yozgat’ın bu güzel etkinliğine herkesi bekliyoruz” dedi.

surmeli-senliklerinin-mujdesi-geldi-6.jpg

Yozgat halkı ve misafirleri, dört gün sürecek bu coşkulu etkinliklerle hem eğlenecek hem de kültürel değerlerini yeniden keşfedecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.