Yozgat'ta geri sayım başladı! Ünlü isimler akın edecek

Yozgat'ta geri sayım başladı! Ünlü isimler akın edecek
Sorgun Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncü kez düzenlenecek olan Sorgun Kitap Günleri için geri sayım başladı.

Sorgun Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncü kez düzenlenecek olan Sorgun Kitap Günleri için geri sayım başladı. 24 Mayıs-2 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlik, Türkiye'nin önde gelen yazarlarını, şairlerini ve akademisyenlerini bir araya getirecek.

Fuar kapsamında düzenlenecek panel ve çeşitli aktivitelerle kitap severler dopdolu bir deneyim yaşayacaklar. Türkiye’nin önde gelen akademisyen ve yazarları, söyleşilerin ardından okurları için kitaplarını imzalayacaklar.

sorgun-kitap-gunleri-icin-hazir.jpg

Fuarda yer alacak isimler arasında Hayati İnanç, Zekeriya Efiloğlu, Ali Şakir Ergin, Bestami Yazgan, Gri Koç, Serkan Karaismailoğlu, Metin Baytok, Nurullah Genç, Aslı Arslan, Saniye Bencik Kangal, Kübra Nur Ekmen, Sinan Yağmur, Erkan Göksu gibi tanınmış isimler bulunuyor. Ayrıca çocuklar için özel olarak Bay Meraklı’nın "Kukla Şov ve Pandomim Gösterisi", Maşa ile Koca Ayı’nın "Müzikal Çocuk Oyunu" gibi etkinlikler de yer alacak.

sorgun-kitap-gunleri-icin-hazir1.jpg

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, fuarın önemine vurgu yaparak tüm kitapseverleri etkinliğe davet etti. Başkan Ekinci, “Sorgun Kitap Günleri, 24 Mayıs Cuma günü Şakir Efendi Şehir Meydanı’nda başlayacak ve 10 gün boyunca devam edecek. Bu etkinlikle şehrimizin tanıtımına katkı sağlayacağımızı ve kitapseverleri sevdikleri yazarlarla buluşturacağımızı düşünüyorum” dedi.

Etkinlik için hazırlıkların tamamlandığını belirten Başkan Ekinci, fuar süresince ulaşım desteği sağlayacaklarını da ekledi. “Bu yılki kitap günleriyle birlikte Sorgun’un kültür ve sanat alanındaki çıtasını yükseltmeyi hedefliyoruz. Fuardan faydalanan herkesin ufkunu genişleteceğine inanıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.