Yozgat'tan dayanışma örneği! Onların emeği ve alın teri çok kıymetli

Yozgat'tan dayanışma örneği! Onların emeği ve alın teri çok kıymetli
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, hafta sonu Çarşamba Pazarı'nda gerçekleşen etkinlikte pazarcı esnafıyla bir araya geldi ve onlara sıcak bir ikramda bulundu.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, hafta sonu Çarşamba Pazarı'nda gerçekleşen etkinlikte pazarcı esnafıyla bir araya geldi ve onlara sıcak bir ikramda bulundu. Ziyaretinde esnafın durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi edindi ve onlara kolaylıklar ve bereketli kazançlar diledi.

Vali Özkan, ziyaret sırasında Pazarcılar Derneği Başkanı Cemal Yalçın ile bir araya gelerek pazarın genel durumu hakkında detaylı bilgi aldı. Esnafın yaşadığı sorunları dinleyen Vali Özkan, çözüm noktasında gerekli adımları atacaklarını ifade etti.

pazarci-esnafini-ziyaret-etti1.jpg

Ziyaretin ardından, Bakkallar Odası tarafından düzenlenen çorba dağıtım etkinliğine katılan Vali Özkan, pazarcı esnafına ve vatandaşlara sıcak çorba ikram etti. Bu etkinlikle birlikte hem esnafla yakın temas kuruldu hem de birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Vali Mehmet Ali Özkan, yaptığı açıklamada, pazar esnafının önemine vurgu yaparak, "Pazarcılarımızın emeği ve alın teri çok kıymetli. Onların huzurlu ve bereketli bir şekilde işlerini yapabilmeleri için elimizden gelen her türlü desteği sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

pazarci-esnafini-ziyaret-etti6.jpg

Çarşamba Pazarı'ndaki bu etkinlik, hem esnafların hem de vatandaşların memnuniyetini kazandı. Esnaflar, Vali Özkan'ın ziyaretinden ve ikramından dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, vatandaşlar da böylesi etkinliklerin birlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini belirttiler.

Öte yandan, Vali Mehmet Ali Özkan'ın pazar esnafına yönelik gerçekleştirdiği bu tür etkinlikler, halk nezdinde de takdirle karşılanıyor. Vali Özkan'ın esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek yakın temas kurması ve onların sorunlarına çözüm odaklı yaklaşması, Yozgat genelinde büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.