Yozgat'tan Ankara'ya çıkarma! Talepler tek tek bizzat bakana iletildi

Yozgat'tan Ankara'ya çıkarma! Talepler tek tek bizzat bakana iletildi
AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan ve Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Yozgat'ın eğitimle ilgili taleplerini iletmek üzere Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i makamında ziyaret etti.

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan ve Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Yozgat'ın eğitimle ilgili taleplerini iletmek üzere Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i makamında ziyaret etti. Görüşmede Yozgat’ın eğitim ihtiyaçları ve geleceğe yönelik projeler ele alındı.

Milletvekili Süleyman Şahan, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e Yozgat’ın eğitimle ilgili taleplerini ilettik. Sayın Bakanımıza misafirperverliği ve Yozgat’a olan özel ilgisi için teşekkür ederim. Yozgat’ın eğitim seviyesini yükseltmek ve daha kaliteli eğitim imkanları sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

yozgatin-taleplerini-iletti.jpg

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar ise ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, ilçede gerçekleştirilen ve planlanan eğitim projeleri hakkında Bakan Tekin’e bilgi verdiklerini belirtti. Coşar, "Yarınlarımız olan çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim hayatını önemsiyoruz. İlçemizde eğitim-öğretim alanında hizmete sunduğumuz projeler, hayata geçirdiğimiz ve planladığımız yatırımlar hakkında bilgi vererek, taleplerimizi paylaştık. Sayın Bakanımıza destekleri ve nazik kabulleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Yozgat’ın eğitim alanında çeşitli taleplerinin bulunduğunu belirten Şahan ve Coşar, özellikle okul altyapısının güçlendirilmesi, yeni okulların inşa edilmesi ve mevcut okulların modernizasyonu konularında destek istediklerini dile getirdiler. Ayrıca, öğretmen ihtiyacının giderilmesi, öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel projelerin artırılması gibi konular da gündeme getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.