Yozgat'ta yoğun katılım sağlandı! Birlik beraberlik ruhu ön plana çıktı

Yozgat'ta yoğun katılım sağlandı! Birlik beraberlik ruhu ön plana çıktı
AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından merkez ve ilçelerde düzenlenen bayramlaşma töreni yoğun katılımla gerçekleşti.

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından merkez ve ilçelerde düzenlenen bayramlaşma töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Törenlere, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan da katıldı. Bayramlaşma etkinliklerinde birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ön plana çıktı.

AK Parti heyeti, Yozgat merkezde vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı. Partililer ve vatandaşlarla buluşan heyet, sorunları dinleyip talepleri aldı. Ziyaretler Sarıkaya, Boğazlıyan, Yenifakılı, Şefaatli, Yerköy, Çandır, Çayıralan, Sorgun, Akdağmadeni, Kadışehri, Çekerek, Aydıncık ve Saraykent ilçelerinde de devam etti.

ak-parti-bayram-5.jpg

Her ilçede halkın yoğun ilgisiyle karşılanan AK Parti heyeti, vatandaşların bayramını kutladı ve yaşadıkları sıkıntıları dinleyerek çözüm için söz verdi. AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, ziyaretlerde birlik ve dayanışma mesajları verdi.

İl Başkanı Altuntaş, yaptığı açıklamada, "Partimiz her zaman halkımızın yanında olmaya devam edecek, sorunlarınızı çözmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yozgat için gecesini gündüzüne katan değerli vekillerimiz Sayın Abdulkadir Akgül ve genç dinamik vekilimiz Sayın Süleyman Şahan’la birlikte siz değerli hemşerilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. AK Parti teşkilatları olarak başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, değerli vekillerimizle birlikte vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Yozgat, AK Parti iktidarları döneminde en büyük hizmet ve tarihi yatırımlara kavuştu. Türkiye’de ilk kurulan Şehir Hastanesi Yozgat’ta hizmete açıldı. Yerköy, Sorgun ve diğer ilçelerimizde modern devlet hastaneleri hizmet veriyor. Ulaşımda kara tren hayali kuran Yozgat, hızlı tren ve havalimanı ile ulaşımda çığır açtı. Cemil Çiçek Adalet Eğitim Merkezi, Diyanet Eğitim Merkezi, Adli Tıp Kurumu gibi yatırımlar da AK Parti ile gerçekleşti. Bu yatırımlara yenilerini eklemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu an bütün Yozgat teşkilatlarımızda AK Partimizin iktidara geldiği 2002 ruhu hâkim. İlçe ve belde teşkilatlarımızla birlik içerisinde çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak adına canla başla çalışacağız" dedi.

ak-parti-teskilatlarinda-guc-birligi-2.jpg

AK Parti heyeti, Sarıkaya, Boğazlıyan, Yenifakılı, Şefaatli, Yerköy, Çandır, Çayıralan, Sorgun, Akdağmadeni, Kadışehri, Çekerek, Aydıncık ve Saraykent ilçelerine ziyaretler gerçekleştirerek partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde, vatandaşların sorunları dinlendi ve çözüm yolları üzerine görüşmeler yapıldı. Bayramlaşma törenleri, Yozgat genelinde birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi.

ak-parti-bayram-3.jpg

ak-parti-bayram-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.