Yozgat'ta son 15 günde neler yaşandı? Son durum kamuoyuyla paylaşıldı

Yozgat'ta son 15 günde neler yaşandı? Son durum kamuoyuyla paylaşıldı
Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, huzur ve güvenliği sağlamak adına yürüttüğü çalışmalarda başarılı sonuçlar elde etti.

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü, huzur ve güvenliği sağlamak adına yürüttüğü çalışmalarda başarılı sonuçlar elde etti. Yapılan açıklamada, 15-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda önemli miktarda uyuşturucu madde ve diğer suç unsurlarının ele geçirildiği belirtildi.

Güvenlik ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 2 bin 559 adet sentetik ecza, 48,08 gram metamfetamin, 78,51 gram sentetik kannobinoid madde, 120,33 gram esrar, 20 kök hint keneviri tohumu, 5 litre etil alkol, 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 1 adet esrar öğütücü ele geçirildi. Bu operasyonlar neticesinde uyuşturucu madde kullanmak suçundan 42 kişi ile uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan 4 kişi olmak üzere toplamda 46 kişiye işlem yapıldı. Ayrıca, 2 kişi tutuklandı.

2-kisi-tutuklandi.jpg

Yozgat Valiliği yetkilileri, halkın huzur ve güvenliği için Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titizlikle çalışmalarını sürdüreceğini ve suçla mücadelede kararlılıkla hareket edileceğini vurguladılar. Operasyonların devam edeceği ve suçla mücadele kapsamında gerekli önlemlerin alınacağı belirtildi. Bu tür operasyonların devamıyla Yozgat'ın daha güvenli bir şehir haline gelmesi hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.