Yozgat'ta şenlik zamanı! Bu yıl 14'üncüsü düzenleniyor

Yozgat'ta şenlik zamanı! Bu yıl 14'üncüsü düzenleniyor
Yozgat Bozok Üniversitesi'nin geleneksel etkinliği olan ve bu yıl 14’üncüsü düzenlenen "Bozok Üniversitesi Spor Şenlikleri" başladı.

Yozgat Bozok Üniversitesi'nin geleneksel etkinliği olan ve bu yıl 14’üncüsü düzenlenen "Bozok Üniversitesi Spor Şenlikleri" başladı. 03-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlik, fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulları ve lise öğrencilerinin de katılımına açık.

spor-senlikleri-basladi3.jpg

Kapsamlı etkinlik kapsamında futbol, voleybol, basketbol, tenis, masa tenisi, satranç ve badminton dallarında müsabakalar düzenlenecek. Bu yıl özellikle lise öğrencilerinin ilk kez katılım göstereceği etkinlik, sporun ve rekabetin dostluk bağlarını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Spor Şenlikleri'nin açılış törenine Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Güçlü ve birçok öğrenci katıldı.

spor-senlikleri-basladi1.jpg

Açılış töreninde Üniversite Halk Oyunları ekibinin gösterisi büyük ilgi gördü. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Güçlü'nün konuşmasıyla devam eden törende, bu yılki etkinliklerle ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı.

Vali Mehmet Ali Özkan, Rektör Prof. Dr. Evren Yaşar ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, voleybol müsabakaları öncesi öğrencilere başarılar diledi. Protokol üyelerinin başlama vuruşu yapmasıyla birlikte, liseler arası hazırlık maçıyla şenlikler resmen başlamış oldu.

spor-senlikleri-basladi4.jpg

Bozok Üniversitesi'nin bu yılki Spor Şenlikleri, sporun yanı sıra dostluk ve kardeşlik duygularını da pekiştirmeyi hedefliyor. Etkinlik boyunca öğrenciler arasındaki rekabetin yanı sıra, sporun birleştirici gücünü de gözler önüne sermeyi amaçlıyor.

spor-senlikleri-basladi2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.