Yozgat'ta seçim heyecanı sona erdi! Rakibine fark atarak yeniden başkan seçildi

Yozgat'ta seçim heyecanı sona erdi! Rakibine fark atarak yeniden başkan seçildi
Yozgat Barosu’nun Olağan Genel Kurulu Çamlık Otel’de gerçekleştirildi. Mevcut başkan Muhsin Ayanoğlu, 104 oy farkla rakibi Bahar Büyükaksu'yu geride bırakarak yeniden Yozgat Barosu Başkanı seçildi.

Yozgat Barosu’nun Olağan Genel Kurulu Çamlık Otel’de gerçekleştirildi. Mevcut başkan Muhsin Ayanoğlu, 104 oy farkla rakibi Bahar Büyükaksu'yu geride bırakarak yeniden Yozgat Barosu Başkanı seçildi.

Seçim Çamlık Otel’de Gerçekleştirildi

Yozgat Barosu’nun düzenlediği Olağan Genel Kurul toplantısı, Çamlık Otel’de büyük bir katılımla yapıldı. Baro başkanlığı için iki aday yarıştı: Mevcut başkan Av. Muhsin Ayanoğlu ve Av. Bahar Büyükaksu. İki aday da meslektaşlarına hitaben konuşmalar gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından oylamaya geçildi ve seçimi 104 oy farkla Av. Muhsin Ayanoğlu kazandı. Ayanoğlu, toplamda 172 oy alırken, rakibi Bahar Büyükaksu 68 oyda kaldı.

yozgat-baro-baskanligina-yeniden-muhsin-ayanoglu-secildi.jpg

"Bir Kez Daha Göreve Talibim"

Seçim öncesinde yaptığı konuşmada mevcut başkan ve yeni dönem adayı Av. Muhsin Ayanoğlu, mesleğe ve meslektaşlarına duyduğu sevgi ve sorumluluğu dile getirerek, “Kıymetli meslektaşlarım, bizler mesleğini, meslektaşlarını ve barosunu seven avukatlarız. Geçmiş dönemde edindiğimiz tecrübeleri bu dönemde daha etkin bir şekilde hayata geçirmek ve sizlere daha iyi hizmet edebilmek için bir kez daha göreve talibiz. Desteklerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Ayanoğlu, geçmiş dönem çalışmalarından elde edilen tecrübelerin bu dönemde daha etkin bir şekilde kullanılacağını belirterek, meslektaşlarına yönelik hizmetlerin artırılması için yeniden aday olduğunu ifade etti.

"Değişim ve Yenilik İçin Hazırız"

Rakip aday Av. Bahar Büyükaksu ise, konuşmasında değişim ve yenilik vurgusu yaptı. Büyükaksu, “Bu başkanlık seçim yarışından memnun kaldığınızı biliyorum. Bu bir ilkti ve baromuz için bir kazançtı. Hepinizin ofislerinde o kıvılcımı hissettim. Bugün, içimizdeki o kıvılcımları birleştirirsek mesleğin geleceğine ışık tutacak büyük bir sorumluluğu paylaşabiliriz. Oylarınıza talibim” dedi.

Büyükaksu, baro yönetiminde yenilik ve değişim süreci başlatmayı hedeflediğini ve meslektaşlarına daha farklı bir hizmet anlayışı sunmayı amaçladığını belirtti.

104 Oy Farkla Kazandı

Adayların konuşmalarının ardından seçim için oy verme işlemi gerçekleştirildi. Yozgat Barosu’na kayıtlı avukatların katılımıyla yapılan seçim sonucunda, mevcut başkan Muhsin Ayanoğlu 172 oy alarak yeniden Yozgat Barosu Başkanı seçildi. Rakibi Bahar Büyükaksu ise 68 oyda kaldı.

"Tecrübelerimizi Daha İleriye Taşıyacağız"

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Ayanoğlu, meslektaşlarına teşekkür ederek, “Bizlere güvenen, destek veren tüm meslektaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Geçmişte edindiğimiz tecrübelerimizi bu dönemde daha ileriye taşıyacak ve sizlere en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.