Yozgat'ta jandarma ekipleri göz açtırmıyor! Operasyonlar kararlılıklar devam ediyor

Yozgat'ta jandarma ekipleri göz açtırmıyor! Operasyonlar kararlılıklar devam ediyor
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadeleye kararlılıkla devam ediyor. Son olarak gerçekleştirilen operasyonda önemli miktarda uyuşturucu madde ve suç unsurları ele geçirildi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadeleye kararlılıkla devam ediyor. Son olarak gerçekleştirilen operasyonda önemli miktarda uyuşturucu madde ve suç unsurları ele geçirildi. Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ticaretine yönelik düzenledikleri operasyonla yine büyük bir başarıya imza attı.

jandarma-goz-actirmiyor2.jpg

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği operasyonda, 134,8 gram metamfetamin cinsi uyuşturucu madde, 4 adet Kaptagon cinsi uyuşturucu madde, 7 adet sentetik ecza, 1 adet colt marka 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, 8 adet 9 milimetre çapında tabanca fişeği, 4 adet 7.65 milimetre çapında tabanca fişeği, 2 adet payp uyuşturucu kullanma aparatı, 3 adet cep telefonu ve 20 bin 800 lira suçtan elde edilen gelir ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan E.E. isimli şüpheli şahıs, adli makamlarca tutuklanarak Yozgat Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

jandarma-goz-actirmiyor3.jpg

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına karşı mücadelenin azim ve kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Jandarma yetkilileri, toplumun zararlı maddelerin etkilerinden korunması için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Açıklamada, "Yozgat İl Jandarma Komutanlığı olarak uyuşturucu madde satan ve kullanan şahıslara yönelik mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürdürülecek ve toplumumuzu bu zararlı maddelerin etkilerinden korumak için var gücümüzle çalışmalara devam edeceğiz" ifadeleri yer aldı.

jandarma-goz-actirmiyor.jpg

Jandarma yetkilileri, uyuşturucuyla mücadelede toplumun desteğinin önemli olduğunu belirterek, vatandaşlardan şüpheli gördükleri durumları ivedilikle bildirmelerini istedi. Toplumun bilinçlenmesi ve uyuşturucu ile mücadelede etkin rol alması, uyuşturucu tacirlerine karşı verilen mücadelenin başarısını artırıyor.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, bugüne kadar gerçekleştirdiği birçok başarılı operasyonla dikkat çekiyor. Uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadelede elde edilen bu başarılar, jandarmanın kararlılığını ve etkinliğini gözler önüne seriyor. İl Jandarma Komutanlığı'nın suç ve suç unsurlarına karşı yürüttüğü operasyonlar, toplumun güvenliğine ve huzuruna katkı sağlıyor.

jandarma-goz-actirmiyor1.jpg

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı'nın yürüttüğü başarılı operasyonlar, halkın geleceğe daha güvenle bakmasını sağlıyor. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan jandarma, toplumun huzur ve güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığını sürdürüyor. Yozgat halkı, jandarmanın yürüttüğü bu etkin operasyonlar sayesinde daha güvenli bir ortamda yaşıyor.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadelede azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam ederken, halkın desteği ve iş birliği ile bu mücadelenin daha da güçleneceği ifade ediliyor. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan jandarma, toplumun huzur ve güvenliği için var gücüyle çalışmaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.