Yozgat'ta iki ilçede operasyon! Jandarma ekipleri peşini bırakmadı

Yozgat'ta iki ilçede operasyon! Jandarma ekipleri peşini bırakmadı
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. 16 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilen operasyonlar, suç ve suçlularla mücadelede önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akdağmadeni Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Akdağmadeni’nin bir köyünde ikamet eden H.D. ve İ.G. isimli şüpheli şahısların evlerine operasyon düzenledi. Operasyon sonucunda, şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 1 adet akü, 14 kök kenevir bitkisi, 25 adet tabanca mermisi ve 20 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

evlerine-operasyon-duzenlendi1-1.jpg

Gözaltına alınan H.D. ve İ.G. isimli şüpheliler hakkında adli işlemler devam ederken, jandarma ekipleri uyuşturucu madde kullanımına ve satışına yönelik mücadelelerinin kararlılıkla sürdüğünü belirtti. Jandarma tarafından yapılan açıklamada, "Yozgat İl Jandarma Komutanlığı olarak uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik mücadelemiz azim ve kararlılıkla sürdürülecek. Toplumumuzu bu zararlı maddelerin etkilerinden korumak için var gücümüzle çalışmalara devam edeceğiz." ifadelerine yer verildi.

evlerine-operasyon-duzenlendi.jpg

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, adli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttükleri operasyonları da başarıyla sürdürüyor. 16 Temmuz 2024 tarihinde Yerköy Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyonda, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 15 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan M.A. isimli şahıs Yerköy ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarma ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda yakalanan M.A., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonlarına kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı. Yapılan açıklamada, "Yozgat İl Jandarma Komutanlığı olarak adli makamlarca aranan şahısların yakalanmasına yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir." denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.