Yozgat'ta heyecanla bekleniyordu! Açılışı gerçekleştirildi

Yozgat'ta heyecanla bekleniyordu! Açılışı gerçekleştirildi
Çekerek Bayındırhüyük İmam Hatip Ortaokulu, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın açılışını büyük bir heyecanla gerçekleştirdi.

Çekerek Bayındırhüyük İmam Hatip Ortaokulu, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın açılışını büyük bir heyecanla gerçekleştirdi. Sergi, bölgenin önde gelen isimleri ve vatandaşların da katılımıyla açıldı. Açılışa Kaymakam Fidan Bozkır, Belediye Başkanı Üzeyir İnce, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Akkan, kurum amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.

bilim-fuari-sergisi.jpg

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı, ziyaretçilere çeşitli ilginç etkinlikler ve projeler sunarak büyük ilgi gördü. Sergide, öğrencilerin yaratıcılığı ve bilimsel merakı ön plana çıktı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, fuarın başarılı bir şekilde gerçekleştiği ve katılımcıların büyük memnuniyetle ayrıldığı belirtildi.

bilim-fuari-sergisi5.jpg

Açılış töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Sayın Fidan Bozkır, "Öğrencilerimizin bu tür etkinliklerde gösterdikleri performans ve ilgi bizleri gururlandırıyor. Bilim ve teknolojiye olan bu ilgiyi desteklemek ve teşvik etmek önemli. Bu fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Belediye Başkanı Sayın Üzeyir İnce ise, "Gençlerimizin bilime ve araştırmaya olan ilgisi bizleri umutlandırıyor. Bu tür etkinliklerle onların yeteneklerini ortaya çıkarmak ve desteklemek önemli. İmam Hatip Ortaokulumuzun bu başarılı organizasyonu için tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

bilim-fuari-sergisi3.jpg

Sergide, çeşitli alanlarda hazırlanan projeler ve deneyler büyük ilgi gördü. Öğrencilerin bilimsel meraklarını tatmin eden bu etkinlik, bilimin ve araştırmanın önemini bir kez daha vurguladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Zeki Akkan da, "Öğrencilerimizin bu tür etkinliklerde sergiledikleri performans geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Bilimin ve teknolojinin önemi her geçen gün artıyor, bu nedenle gençlerimizi bu alanda teşvik etmek önemli" ifadelerini kullandı.

Serginin kapanışında ise emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür edildi. Etkinliğin başarıyla tamamlanması ve ziyaretçilerin memnuniyeti organizasyonun başarısını gösterdi. Gelecek yıllarda da benzer etkinliklerin düzenlenmesi ve gençlerin bilime olan ilgisinin artırılması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.