Yozgat'ta gönülleri fethettiler! Büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşti

Yozgat'ta gönülleri fethettiler! Büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşti
Yozgat İl Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören minik yüreklerin hazırladığı muhteşem “Yıl Sonu Kapanış Programı”, büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşti.

Yozgat İl Müftülüğüne bağlı Bölge Yatılı 4-6 Yaş Kur’an Kursunda eğitim gören minik yüreklerin hazırladığı muhteşem “Yıl Sonu Kapanış Programı”, büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşti. Programa, Vali Yardımcısı Halil Dalak, İl Müftüsü Ali Gülden, Şehit İbrahim Yılmaz Dini İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Fudayl Erkoç ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

miniklerden-anlamli-kapanis3.jpg

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın gururla okunmasıyla başladı. Ardından miniklerin hazırladığı duygusal Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Müftü Gülden'in açılış konuşmasında, Diyanet İşleri Başkanlığının 4-6 yaş kurslarındaki değerli eğitim çalışmalarına vurgu yaparak, bu genç neslin milli ve manevi değerlerle donanmış şekilde yetişmesinin önemine değindi.

Gülden, çocuklarını bu kurslara güvenerek emanet eden velilere teşekkür ederken, özveriyle çalışan Kur'an kursu öğreticilerini de tebrik etti. Programda, miniklerin mehteran ve semazen gösterileri, ilahiler ve öğrendikleri dini bilgileri içeren sunumlar büyük alkış aldı.

miniklerden-anlamli-kapanis.jpg

Ayrıca, “Çocukların mutlu olduğu bir dünya için, Filistin’in yanındayız” temalı gösteri de izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Programın sonunda, velilere ve katılımcılara teşekkür edilirken, miniklerin sevinçle aldıkları hediyelerle program sona erdi.

Bu etkileyici etkinlik, miniklerin gösterdiği performansla ve velilerin yoğun ilgisiyle unutulmaz bir anı olarak yerini aldı. Yozgat'ta eğitim ve kültür etkinlikleriyle dolu bir gün daha geçirildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.