Yozgat'ta gönüller fethedildi! Duygu dolu anlar yaşandı

Yozgat'ta gönüller fethedildi! Duygu dolu anlar yaşandı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan ve eşi Arzu Özkan, Anneler Günü vesilesiyle şehit ve gazi aileleriyle özel bir kahvaltı programında buluştular.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan ve eşi Arzu Özkan, Anneler Günü vesilesiyle şehit ve gazi aileleriyle özel bir kahvaltı programında buluştular. Yozgat Valiliği tarafından düzenlenen etkinlik, şehitlerin ve gazilerin anısını yaşatma ve onların fedakarlıklarını takdir etme amacıyla gerçekleştirildi.

Vali Özkan, kahvaltıda şehit ve gazi anneleriyle bir araya gelerek duygusal anlar yaşadı. Anneler Günü'nü kutlayan Vali Özkan, "Şehit ve gazi annelerimizin, fedakarlıkları ve sabırlarıyla ülkemize büyük hizmetlerde bulunduklarını unutmamalıyız. Bu özel günde onları unutmadığımızı göstermek için buradayız." ifadelerini kullandı.

annelerle-bir-araya-geldi4.jpg

Etkinlik kapsamında, Vali Mehmet Ali Özkan'ın eşi Arzu Özkan da Alparslan Türkeş Huzurevi'nde yaşlıları ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı. Yaşlıların mutluluğunu gören Özkan, "Yaşlılarımızın da bizim için çok değerli olduğunu bilmeliyiz. Onları ziyaret etmek ve mutlu etmek bizim için ayrı bir mutluluk." dedi.

Özkan ailesi, Anneler Günü'nü daha da özel kılmak için şehit ailelerini de unutmadı. 1995 yılında Şırnak'ta şehit olan Piyade Er Alparslan Ekici'nin annesi ile 1995 yılında Sivas'ta şehit olan Jandarma Er Mehmet Armağan Alper'in annesini ziyaret ederek şehit annelerine desteklerini gösterdi. Bu anlamlı ziyarette duygusal anlar yaşayan Özkan ailesi, şehit annelerinin acılarını paylaşarak onların yanlarında olduklarını ifade etti.

annelerle-bir-araya-geldi2.jpg

Haberin ardından yapılan açıklamada, Yozgat Valiliği'nin bu tür etkinliklerle şehit ve gazi ailelerine verdiği önem vurgulandı. Vali Mehmet Ali Özkan ve eşi Arzu Özkan'ın duyarlılığı ve empatik yaklaşımı, toplumda büyük takdir ve teşekkür topladı. Şehit ve gazi anneleri de yapılan bu anlamlı etkinliklerle unutulmadıklarını ve değer gördüklerini hissettiklerini belirttiler.

Anneler Günü'nü bu şekilde özel kılan etkinliklerle, toplumun birlik ve beraberlik duyguları güçlendirilirken, şehitlerin ve gazilerin anıları da yaşatılmış oldu. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan ve eşi Arzu Özkan'ın bu duyarlı yaklaşımı, toplumun her kesiminden büyük takdir ve destek gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.