Yozgat’ta geri sayım başladı! Vatandaşlar büyük telaş içinde

Yozgat’ta geri sayım başladı! Vatandaşlar büyük telaş içinde
Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçenin canlı hayvan pazarında incelemelerde bulundu.

Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçenin canlı hayvan pazarında incelemelerde bulundu. Kurban satışı yapacak üreticilerle birebir görüşen Başkan Arslan, onların istek ve sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu. Bu inceleme sırasında Başkan Arslan'a, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ece, Belediye Meclis Üyeleri Ökkeş Arslan ve Mustafa Öcek de eşlik etti.

poazar.jpg

Başkan Arslan, hayvan pazarındaki incelemelerinde üreticilerin satış koşullarını değerlendirerek, pazarın bayram öncesi tam anlamıyla hazır hale getirildiğini ifade etti. Üreticilerin taleplerine büyük önem verdiklerini belirten Arslan, "Amacımız, hem üreticilerimizin hem de vatandaşlarımızın bayram sürecinde herhangi bir sorun yaşamadan, huzur ve güven içinde kurban alışverişlerini gerçekleştirmelerini sağlamak" dedi.

hayvan-pazarini-ziyaret-etti4.jpg

Arslan, hayvan pazarının hijyen koşullarına yönelik düzenlemeler yaptıklarını, bu konuda gerekli tedbirleri aldıklarını vurguladı. Özellikle pandemi döneminde hijyenin öneminin arttığını belirten Başkan Arslan, "Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önce gelir. Bu nedenle hayvan pazarında hijyen standartlarını en üst seviyede tutmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

hayvan-pazarini-ziyaret-etti2.jpg

Ziyaret sırasında üreticilerin pazarla ilgili taleplerini dinleyen Başkan Arslan, belediye olarak gerekli desteği sağlayacaklarını belirtti. Üreticilerin satış yaparken karşılaştıkları zorlukları yerinde gözlemleyen Arslan, "Üreticilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. Onların rahat bir ortamda satış yapabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Kurban Bayramı öncesinde pazarın düzenlemelerini tamamlayarak, üreticilerimizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Arslan, kurbanlık hayvanların satışında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında da bilgi verdi. Sağlıklı ve veteriner kontrollerinden geçmiş hayvanların satışa sunulmasının önemine değinen Arslan, "Kurbanlık hayvanların sağlık kontrollerinin düzenli olarak yapılması, hem üreticilerimizin hem de vatandaşlarımızın güvenliğini sağlar. Bu konuda titizlikle çalışıyoruz" dedi.

hayvan-pazarini-ziyaret-etti5.jpg

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ece, Belediye Meclis Üyeleri Ökkeş Arslan ve Mustafa Öcek'in de katıldığı incelemede, hayvan pazarının fiziki koşulları ve altyapı çalışmaları değerlendirildi. Başkan Arslan, pazardaki çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirterek, "Altyapı çalışmalarımızı tamamladık, pazardaki düzenlemeleri de büyük ölçüde bitirdik. Bayram öncesi eksiklerimizi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Ziyaret sonunda üreticilere destek sözü veren Başkan Arslan, "Belediye olarak her zaman üreticilerimizin yanındayız. Onların sorunlarını dinleyip çözüm üretmek, en büyük önceliğimizdir. Kurban Bayramı süresince de pazarın düzeni ve hijyenini sağlamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Başkan Arslan'ın bu ziyareti, üreticiler tarafından memnuniyetle karşılandı. Üreticiler, belediyenin destekleri ve yapılan düzenlemelerden dolayı teşekkürlerini ileterek, bayram öncesi pazarda herhangi bir sorun yaşamayacaklarını belirttiler. Yerköy Belediyesi'nin bu özverili çalışmaları, hem üreticilerin hem de vatandaşların rahat bir alışveriş deneyimi yaşamalarını sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.