Yozgat'ta gençlere seslendi! Bu proje için gönüllüler aranıyor

Yozgat'ta gençlere seslendi!  Bu proje için gönüllüler aranıyor
Sorgun Gençlik Derneği (SORGED) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz, Avrupa Dayanışma Programı (ESC) kapsamında yürütülen “Sport for Healthy Life (Sport4HealthyLife)” projesi için 5. gönüllülük takımı kapsamında 6 gönüllü arandığını duyurdu.

Sorgun Gençlik Derneği (SORGED) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz, Avrupa Dayanışma Programı (ESC) kapsamında yürütülen “Sport for Healthy Life (Sport4HealthyLife)” projesi için 5. gönüllülük takımı kapsamında 6 gönüllü arandığını duyurdu. Proje, Yüksek Öncelikli Alanlarda Gönüllü Ekipler Programı çerçevesinde hayata geçiriliyor ve uluslararası katılımcılarla birlikte sağlık ve spor temalı çalışmalar yürütülüyor.

6-gonullu-araniyor3.jpg

Başvurular Devam Ediyor

Proje kapsamında gönüllülük faaliyetlerinin, 12 Eylül - 21 Ekim 2024 tarihleri arasında 40 gün süreceği belirtildi. SORGED Başkanı Halil Uğuz, gönüllü takımının Türkiye’nin yanı sıra İtalya, Kuzey Makedonya ve Ürdün'den gençlerle birlikte toplam 16 kişiden oluşacağını söyledi. Uğuz, proje süresince gönüllülere cep harçlığı olarak 40 gün için toplamda 250 Euro ödeneceğini vurguladı. Gönüllülük programını başarıyla tamamlayan katılımcılara, uluslararası alanda geçerliliği olan Youthpass Sertifikası da verileceğini belirtti.

6-gonullu-araniyor4.jpg

Gönüllülerin proje boyunca çeşitli etkinlikler, spor aktiviteleri ve sağlıklı yaşam temalı faaliyetlerde yer alacağını ifade eden Uğuz, “Bu proje, gençlerin sosyal becerilerini geliştirmeleri, uluslararası deneyim kazanmaları ve farklı kültürlerle etkileşimde bulunmaları açısından büyük bir fırsat sunuyor” dedi. Aynı zamanda, gönüllülerin topluma katkıda bulunmalarının yanı sıra kendi kişisel gelişimlerine de önemli katkılar sağlayacağına dikkat çeken Uğuz, gençlerin bu fırsatı değerlendirmelerini tavsiye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.