Yozgat'ta gençler heyecanla bekliyor! Dopdolu etkinliklere sahne olacak

Yozgat'ta gençler heyecanla bekliyor! Dopdolu etkinliklere sahne olacak
Yozgat Bozok Üniversitesi'nin merakla beklenen 14. Bahar Şenliği, gençler için dopdolu etkinliklerle dolu bir program sunuyor.

Yozgat Bozok Üniversitesi'nin merakla beklenen 14. Bahar Şenliği, gençler için dopdolu etkinliklerle dolu bir program sunuyor. 22-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan şenlik, Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek ve 4 gün boyunca sürecek.

Şenliğin ilk gününde, açılış ve ödül töreni ile başlayacak olan etkinlikler, Devlet Halk Dansları gösterisi, DJ Kadir İnanır'ın müzikleri ve ritim sazı ile sıra gecesi etkinlikleri ile renklenecek.

universitede-senlik.jpg

İkinci gün ise Yozgat Bozok Halk Dansları'nın gösterisiyle başlayacak. Ardından, Bozok Tiyatro'nun "Kılıbık" oyunu ve Rock Modern Grup Vale'nin performansıyla devam edecek olan gün, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak.

Üçüncü gün, müzikseverleri coşturacak etkinliklere sahne olacak. Öğrenci topluluğu müzik grubu Grup Köseoğlu, İİBF Sanat ve Tiyatro'nun "Erkekler Köyü" oyunu ile Ankara Pop Modern Orkestrası'nın performansıyla enerjiyi yükseltecek.

yobu-5.jpg

Dördüncü ve son gün ise yine müzik ve tiyatro dolu geçecek. Öğrenci topluluğu müzik grubu Grup Arif, Tiyatro Sürmeli'nin "Defineciler" oyunu ve Grup İkilem'in etkinliğiyle şenliği sonlandıracak.

Katılımcıların keyifli vakit geçireceği şenlik boyunca, birbirinden renkli etkinlikler ve gösterilerle dolu bir program sunulacak. Yozgat Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nin düzenlediği bu özel etkinlik, gençler arasında heyecanla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.