Yozgat'ta fatura ona kesildi! Görevden alındığı duyuruldu

Yozgat'ta fatura ona kesildi! Görevden alındığı duyuruldu
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, son haftalarda şehri etkisi altına alan şiddetli yağışların ardından Yozgat Belediyesi Su İşleri Müdürünü görevden aldı.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, son haftalarda şehri etkisi altına alan şiddetli yağışların ardından Yozgat Belediyesi Su İşleri Müdürünü görevden aldı. Başkan Arslan, yapılan açıklamada, artık benzer olumsuzlukların yaşanmaması için gereken tedbirlerin alınacağını belirtti.

Başkan Arslan, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bizler Yozgat'a hizmet etmek için buradayız. Şehrimiz bizim için çok değerli ve yaşanan zorluklara rağmen hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Son yağışların yol açtığı zararları gördük ve bundan sonra benzer durumların yaşanmaması için gereken adımları atacağız."

Başkan, ayrıca yeni projelerin hayata geçirilmesi ve toplum hayatına kazandırılması konusunda kararlı olduklarını vurgulayarak, "YOBİS gibi atıl durumdaki projeleri hayata geçirerek şehrimize katkı sağlayacağız. Yağmurdan etkilenen hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Önemli olan can kaybının yaşanmamış olmasıdır. Ancak yaşanan sorunlar, alınması gereken tedbirlerin zamanında alınmadığını göstermektedir" dedi.

Başkan, eski yönetimin mazgalların kapatılmasıyla ilgili ihmallerini de eleştirerek, "Bu tür önemli altyapı eksikliklerini göz ardı etmemeliydik. Bundan sonra, kanalizasyon sistemlerinin iyileştirilmesi ve şehrimizin güvenliği için gerekli yatırımları yapacağız" diye konuştu.

Son olarak Başkan Arslan, yeni su işleri müdürüne gerekli talimatları verdiğini ve şehrin bir daha benzer felaketlerle karşılaşmaması için çalışacaklarını belirtti.

Bu gelişmelerin ardından Yozgat Belediyesi, gelecekte olası sel ve yağışlar için daha hazırlıklı olmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.