Yozgat'ta ekipler şüphelendi! Durdurulan aracın sürücüsünün üstünden bakın ne çıktı

Yozgat'ta ekipler şüphelendi! Durdurulan aracın sürücüsünün üstünden bakın ne çıktı
Yozgat'ın Yerköy ilçesinde gerçekleştirilen devriye faaliyetleri sırasında, şüpheli bir şahsın üzerinde yapılan aramada ruhsatsız bir tabanca ve mermiler ele geçirildi.

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde gerçekleştirilen devriye faaliyetleri sırasında, şüpheli bir şahsın üzerinde yapılan aramada ruhsatsız bir tabanca ve mermiler ele geçirildi. Yerköy Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda B.Ö. isimli şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalarda kararlılıkla devam edeceklerini açıkladı.

supheli-sahis-yakalandi.jpg

Yerköy ilçesinde 13 Mayıs 2024 günü gerçekleştirilen devriye faaliyeti sırasında, B.Ö. isimli şüpheli şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada ruhsatsız bir 9 milimetre tabanca ve 10 adet mermi ele geçirildi. Şüpheli şahsın, silah ile havaya ateş etme, yaralama ve genel güvenliği tehlikeye sokma gibi suçlarla ilgili olduğu değerlendirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan açıklamada, B.Ö. isimli şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi. Şahıs hakkında adli işlemlerin devam ettiği ifade edildi. Ayrıca, olayla ilgili detaylı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, bölgede can ve mal güvenliğini sağlamak için her türlü suç ve suçlularla mücadelede azimli olduklarını vurguladı. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına çalışmalarının aralıksız devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.