Yozgat'ta dikkat çeken buluşma!

Yozgat'ta dikkat çeken buluşma!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarete, MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, MHP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, MHP Belediye Meclis Üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Milletvekili Sedef, Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın misafirperverliği için teşekkür ederek, “Yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledik. Belediye Başkanımız çalışmalarını anlatarak bizleri bilgilendirdi. Kendisinin misafirperverliği ve samimi karşılaması için teşekkür ediyorum” dedi.

sedeften-arslana-ziyaret3.jpg

Belediye Başkanı Kazım Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada, yeni dönemde yapmayı planladıkları projeler ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Arslan, Yozgat’ın gelişimi ve vatandaşların refahı için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Yozgat’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Arslan, MHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MHP Yozgat Milletvekilimiz İbrahim Ethem Sedef ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bu tür ziyaretler bizlere moral ve motivasyon kaynağı oluyor” şeklinde konuştu.

sedeften-arslana-ziyaret1.jpg

MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın yeni görevinde başarılı olacağına inandıklarını ifade ederek, “Belediye Başkanımızın yeni görevinde başarılı olmasını diliyoruz. Kendisinin Yozgat için önemli projelere imza atacağına inanıyoruz” dedi.

MHP Yozgat Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay ise, “Başkanımızın çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Yozgat’ın gelişimi için yaptıkları her türlü çalışmada yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Ziyaret sırasında Yozgat’ın geleceği için ortak çalışma vurgusu yapıldı. Milletvekili Sedef, “Yozgat’ın gelişimi için el birliği ile çalışmamız gerekiyor. Belediye Başkanımızın bu konuda gösterdiği çaba ve gayretin yanındayız. Şehrimizin daha güzel bir yer haline gelmesi için her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Belediye Başkanı Kazım Arslan, milletvekili Sedef ve MHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti yineleyerek, “Şehrimizin daha güzel yarınlara ulaşması için hep birlikte çalışacağız. Milletvekillerimizin, il ve ilçe başkanlarımızın desteği bizler için çok önemli. Yozgat halkına en iyi hizmeti sunmak için birlikte hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başkan Arslan, gelecek dönemde yapmayı planladıkları projeler hakkında da bilgi verdi. Yeni parklar, yol yapım çalışmaları, sosyal alanlar ve kentsel dönüşüm projeleri gibi pek çok alanda önemli adımlar atacaklarını belirten Arslan, “Yozgat’ı modern bir şehir haline getirmek için kapsamlı projeler hazırlıyoruz. Bu projelerin hayata geçmesiyle birlikte şehrimizde önemli değişiklikler olacak” dedi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Sedef, Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın yeni görevinde başarılı olacağına inandığını belirterek, “Başkanımızın azmi ve çalışkanlığı ile Yozgat’ta güzel işlere imza atacağına inanıyoruz. Bizler de her zaman kendisinin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Kazım Arslan ise, “Yozgat’ı daha ileriye taşıyacak projelerimizle halkımızın yanında olacağız. Bu yolda bizlere destek olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.