Yozgat'ta büyük buluşma! Duygu dolu anlar yaşandı

Yozgat'ta büyük buluşma! Duygu dolu anlar yaşandı
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte koruyucu ailelerle bir araya geldi.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte koruyucu ailelerle bir araya geldi. Yozgat Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikte, koruyucu ailelerin ve çocukların bir araya gelmesi sağlanarak özel bir gün kutlandı.

Vali Özkan, etkinlikte ailelerle ve çocuklarla tek tek ilgilenerek sohbet etti. Çocukların ve ailelerin isteklerini dinleyen Özkan, koruyucu ailelerin önemine vurgu yaptı. "Koruyucu aileler, çocuklarımıza sevgi dolu bir yuva sunarak topluma büyük bir katkı sağlamaktadır. Sizler, çocuklarımızın geleceği için fedakârlık yaparak örnek birer birey oluyorsunuz." dedi.

koruyucu-ailelerle-bulustu7-001.jpg

Etkinlik kapsamında çocuklar için çeşitli oyunlar ve aktiviteler düzenlendi. Çocuklar, oyun alanında arkadaşlarıyla oynayarak eğlenceli vakit geçirdi. Yüz boyama, balon etkinlikleri ve müzik eşliğinde dans eden çocuklar, günün tadını doyasıya çıkardı. Aileler ise çocuklarının mutluluğunu izlerken keyifli anlar yaşadı.

Programın ilerleyen saatlerinde pasta kesimi gerçekleştirildi. Vali Özkan ve diğer yetkililer, çocuklarla birlikte pasta keserek bu özel günü kutladı. Pastanın ardından çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Oyuncaklardan kitaplara, kırtasiye malzemelerinden eğitici oyunlara kadar çeşitli hediyeler, çocukların yüzlerinde gülümsemeye sebep oldu.

koruyucu-ailelerle-bulustu3-001.jpg

Vali Özkan, koruyucu ailelerin ve çocukların mutluluğuna ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bugün burada bir aile olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Koruyucu ailelerimiz sayesinde çocuklarımız sevgi dolu ortamlarda büyüyor ve geleceğe umutla bakıyor," şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.