Yozgat'ta belediye başkanlarına AK Parti milletvekillerinden destek!

Yozgat'ta belediye başkanlarına AK Parti milletvekillerinden destek!
Yozgat'ın belde belediyelerinde göreve seçilen başkanlara, AK Parti'nin milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan'dan destek ziyaretleri geldi.

Yozgat'ın belde belediyelerinde göreve seçilen başkanlara, AK Parti'nin milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan'dan destek ziyaretleri geldi. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde belirlenen belediye başkanları, AK Parti'nin milletvekilleri tarafından yapılan ziyaretlerle selamlandı.

Bu önemli ziyaretlerde, AK Parti İl Başkanı Çelebi Altuntaş ve parti üyeleri de hazır bulundu. Belde belediye başkanlarına yapılan ziyaretlerde, AK Parti'nin belediyecilik anlayışının devam edeceği ve hizmetlerin artarak süreceği vurgusu yapıldı.

belde-baskanlarina-ziyaret5.jpg

Boğazlıyan Uzunlu Belediye Başkanı Mustafa Uçar, Sarıkaya Karayakup Belediye Başkanı Talat İbiş, Akdağmadeni Belekcehan Belediye Başkanı Şahin Arısoy, Akdağmadeni Umutlu Belediye Başkanı İlhan Koçak ve Sorgun Çiğdemli Belediye Başkanı İsmail Biçer, milletvekilleri tarafından hayırlı olsun ziyaretleriyle karşılandı.

Ziyaretler sırasında belde belediye başkanlarına, AK Parti'nin yerel yönetim anlayışıyla ilgili bilgi verildi. Parti yetkilileri, yerel yönetimlerin halka en iyi hizmeti sunması için çaba göstereceklerini ve bu süreçte belde başkanlarına destek olacaklarını belirtti.

belde-baskanlarina-ziyaret4.jpg

AK Parti'nin Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, belde belediye başkanlarının çalışmalarını yakından takip edeceklerini ve gerektiğinde desteklerini sürdüreceklerini ifade etti. Bu desteklerin belde halkına daha iyi hizmetlerin sunulmasına katkı sağlayacağı vurgulandı.

Öte yandan, yapılan ziyaretlerin ardından belde belediye başkanlarıyla birlikte fotoğraf çekilerek, bu önemli anın ölümsüzleştirilmesi sağlandı. AK Parti'nin belde belediyelerine yönelik desteği ve işbirliği, halkın beklentilerine uygun şekilde yerine getirilecek projelerin hayata geçmesine katkı sağlayacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.