Yozgat'ta anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi

Yozgat'ta anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi
Yozgat'ta Diyanet Gençlik tarafından düzenlenen "Anne Oğul, Anne Kız Buluşmaları" programı, büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

Yozgat'ta Diyanet Gençlik tarafından düzenlenen "Anne Oğul, Anne Kız Buluşmaları" programı, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Program kapsamında, Ramazan ayı boyunca Kredi Yurtlar Kurumu’nda (KYK) kalan öğrencilere ikramlarda bulunan TOKİ Köy Evi Kur’an Kursu öğrencileri, Anneler Günü'nde KYK’da kalan üniversite öğrencilerine unutulmaz bir gün yaşattı.

anneler-gunu-programi-duzenlendi-1.jpg

Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden'in de katıldığı etkinlikte, aile hasreti çeken öğrencilere yönelik önemli mesajlar verildi. Müftü Gülden, "Dinimizde aile olabilmenin, aile kalabilmenin ve bir annenin topluma birey kazandırmadaki önemi" konusunda duygusal ve anlamlı bir konuşma gerçekleştirdi.

Gülden, konuşmasında şunları belirtti: “Bizim kültürümüzde, anneye olan saygıyı, anneye olan hürmeti bir günle sınırlandırmamız mümkün değildir. Bütün yıllar annelere harcansa bu onlar için azdır. Bizim için yılın tamamı anneler günüdür.”

anneler-gunu-programi-duzenlendi-2.jpg

Programın devamında, Kur’an kursu öğrencileri tarafından evlerinde hazırlanan ikramlıklar KYK yurdundan gelen öğrencilere sunuldu. Bu samimi jest, öğrenciler arasında duygusal bir bağ oluşturdu.

Son olarak, Müftü Ali Gülden’in öğreticisi Ayşe Ersoy'un da katıldığı etkinlikte, KYK öğrencileri de Kur’an kursu öğrencilerine çiçek hediye etti. Programın sonunda Gülden, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti ve birlikte geçirilen bu anlamlı günün önemini vurguladı.

Bu etkinlik, Yozgatlı gençler arasında dayanışma ve sevgi bağlarını güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi. Diyanet Gençlik ve ilgili kurumlar, benzer etkinliklerle toplumun her kesiminde birlik ve beraberliği pekiştirmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.