Yozgatlı isimden önemli uyarılar! Sinsi planlar peşindeler

Yozgatlı isimden önemli uyarılar! Sinsi planlar peşindeler
Son zamanlarda Türkiye'de ve dünya genelinde İslam dininin etkisinin azaltılması ve yok edilmesi yönünde küresel projelerin hız kazandığını belirten Diva Sen Genel Başkanı Yozgatlı hemşehrimiz Osman Taşcı, bu konuda uyarılarda bulundu.

Son zamanlarda Türkiye'de ve dünya genelinde İslam dininin etkisinin azaltılması ve yok edilmesi yönünde küresel projelerin hız kazandığını belirten Diva Sen Genel Başkanı Osman Taşcı, bu konuda uyarılarda bulundu. Taşcı, özellikle Türkiye'de bu projenin her koldan ve hızla ilerlediğini vurguladı.

Taşcı'nın yaptığı açıklamalara göre, küresel güçlerin Türkiye ayağı da bu planların gerçekleşmesi için yoğun çaba harcıyor. Ancak bu çaba sadece açık bir şekilde değil, sinsice ve hileli yollarla gerçekleşiyor. İslami sivil toplum kuruluşlarına ve Diyanet İşleri Başkanlığı'na yönelik saldırılar da bu planın bir parçası olarak görülüyor.

Bu sinsi planın ana hedeflerinden biri, İslam'ın insanlara ve insanlığa ışık tutan mesajlarını engellemek ve gençler arasında İslami ahlakı yaşatmak isteyen Diyanet İşleri Başkanlığı'nı itibarsızlaştırmak. Diva Sen olarak bu kirli plana karşı duracaklarını belirten Taşcı, milletten de bu konuda dikkatli olmalarını istedi.

Özellikle medyada çıkan kirli bilgilerin önüne geçilmesi için Diyanet İşleri Başkanlığı'nın STK'ları bilgilendirmesini talep eden Taşcı, sağlıklı bilgiye sahip olmanın sinsi planlara karşı en etkili silah olduğunu vurguladı. Diva Sen, her zaman doğrunun ve adaletin yanında yer alarak haklının savunucusu olacağını belirtti.

Bu bağlamda, İslam'a karşı yapılan bu sinsi planların önlenmesi için toplumsal bilinç ve dikkat çok önemli. Türkiye'nin ve İslam'ın değerlerine sahip çıkarak, küresel güçlerin tuzaklarına karşı uyanık olmak gerekiyor. Bu noktada, Diva Sen'in çağrısı ve uyarıları önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.